بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و «ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی» در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و «ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی» در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و «ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی» در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و «ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی» در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و «ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی» در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت شهری

تعداد صفحات :۱۸

یکی از ثمرات بزرگ «انقلاب شکوهمند اسلامی ایران»، شکل گیری «شورای های اسلامی» شهر و روستا بوده است. امروزه اهمیت شوراها در اداره امور به حدی است که در شرایط کنونی، مهم ترین ویژگی «عدم تمرکز دولت ها» محسوب می شود و از طریق آن، قدرت سیاسی و اداری به سطوح استانی، شهری و روستایی انتقال داده می شود. نگرش مثبت مردم به شوراها، موجب تقویت پایه های آن می شود. طبیعی است عملکرد شوراها از ابعاد مختلف در شکل گیری و تغییر نگرش مردم تاثیر زیادی دارد. با توجه به اهمیت این امر، در تحقیق حاضر به بررسی نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی در استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۸۷ پرداخته شده است. هدف اصلی این مطالعه، شناخت رابطه بین نگرش مردم نسبت به شوراهای شهری و ارزیابی عملکرد آن در سطح استان بوده است. در این راستا، با مطالعه مبانی نظری پژوهش و شناسایی مولفه ها و متغیرهای پژوهش، با استفاده از «روش پیمایشی»، داده های مورد نیاز از «جامعه آماری» که شامل افراد بالای ۱۸ سال مرکز شهرستان های استان بودند، گردآوری؛ و با بکارگیری فنون «آماری توصیفی و استنباطی» مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج توصیفی این تحقیق نشان داد که ۲.۷۴ درصد پاسخ گویان عملکرد شوراها را در انتخاب مدیر توانا برای اداره شهر و نیز ۳.۷۱ درصد عملکرد شوراها را در شناخت کمبودها، همکاری با مسوولین اجرایی نهادها نارسایی ها و امکانات شهری را ضعیف ارزیابی نموده اند. همچنین پاسخگویان عملکرد شوراها را در نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا، مشارکت مردم در انجام خدمات اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی، تشکیل انجمن ها، نهادهای اجتماعی، امدادی، فرهنگی، ارشادی، تاسیس تعاونی های تولید، توزیع و مصرف، وضع مقررات و نظارت بر حفاری و مسیرهای تاسیسات شهری، ایجاد و توسعه معابر، خیابانها و میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی شهر و وضع مقررات مربوط به ایجاد و اداره میادین عمومی میوه و تره بار ضعیف ارزیابی نموده اند. همچنین بررسی و نتایج فرضیات تحقیق نشان داد که بین آگاهی از وظایف شوراها و میزان پذیرش شوراها با ارزیابی عملکرد شوراهای اسلامی رابطه وجود دارد. همچنین شهروندان وجود نهاد شورا را برای مدیریت شهری و نظارت بر عملکرد شهرداری ضروری می دانستند.

کلید واژه: شورا، شورای شهر، نگرش، ارزیابی عملکرد، مدیریت شهری، نهاد غیردولتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.