مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان :

مقاله شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۸۰ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: شناسایی پرندگان خسارت زا و بررسی میزان و نحوه خسارت زایی آنها در محصول آفتاب گردان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرندگان
مقاله خسارت
مقاله آفتابگردان
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش در شهریورماه سالهای ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲ در مزارع آفتاب گردان روغنی در استان های مازندران (شهرستان بهشهر)، گلستان (شهرستان های گنبد و کلاله (منطقه گلی داغ))، قم (شهرستان قم)، تهران (شهرستان کرج) و آذربایجان غربی (خوی) انجام شد. در مزارع دارای خسارت پرندگان، گونه های خسارت زا شامل کبوتر چاهی (Columba livia) در کرج و قم، گنجشک معمولی (Passer domesticus) در همه مناطق، سهره طلایی (Carduelis carduelis) در منطقه گلی داغ، زاغی (Pica pica)، کلاغ سیاه (Corvus frugilegus) و کلاغ ابلق(Corvus corone) در مزارع تحقیقاتی موسسه تهیه و اصلاح نهال و بذر شناسایی گردیدند. در این بررسی ۲۸۶۶ طبق آفتابگردان از مزارع دارای خسارت به صورت تصادفی انتخاب و میانگین خسارت در طبق ها با استفاده از روش طلق مشبک و بر اساس محاسبه نسبت سطح خسارت دیده هر طبق به کل سطح طبق) و ویژگی های مورفولوژیک و زراعی بر روی آنها انجام شد. میزان خسارت در سطح مزارع زارعین آفتابگردان، بین ۹۸/۰% تا ۶۲/۳% از سطح کل طبق های مورد بررسی، ولی در مزارع موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج دارای بیشترین میزان (میانگین ۵/۴۳% از سطح کل طبق های مورد بررسی) و همچنین در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خوی ۶/۲۴% از سطح کل طبق های مورد بررسی بود. اندازه گیری های مورفولوژیک شامل ارتفاع طبق از سطح زمین، شکل طبق، نحوه خمیدگی ساقه، زاویه طبق از سطح افق، قطر طبق، درصد عقیمی مرکزی و درصد خسارت پرندگان بودند که تنها نتایج آزمون همبستگی بین درصد عقیمی و میزان خسارت پرندگان معنی دار بود (p>0.01) ولی در مورد ویژگی های ارتفاع طبق از سطح زمین و قطر طبق معنی دار نبود (p>0.05). نتایج آزمون تجزیه و تحلیل واریانس نیز بیان گر این بود که اختلاف میزان خسارت در گروه های مختلف شکل طبق و خمیدگی ساقه کاملا معنی دار (p>0.01) و برای زاویه طبق از سطح افق معنی دار بود (p>0.05). بر اساس نتایج و تجزیه و تحلیل انجام شده، بهترین طبق ها باید دارای درصد عقیمی مرکزی کمتر، به شکل مقعر یا تخت، ساقه ها بدون خمیدگی، و زاویه ۲۵-۱۶ درجه انتخاب شوند که دارای خسارت کمتری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.