بررسی وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اجا – سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اجا – سال ۱۳۸۶ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اجا – سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اجا – سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت واکسیناسیون هپاتیت B در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اجا – سال ۱۳۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: شیوع هپاتیت در B کارکنان پزشکی ۲ (Health Care Workers)تا ۵ برابر جامعه عمومی بوده و واکسیناسیون آن در بیشترین تاثیر در کاهش شیوع بیماری در این افراد را داشته است. توصیه میگردد دانشجویان گروه پزشکی قبل از حضور در محیط های پر خطر بطور کامل بر علیه هپاتیت B واکسینه و سطح آنتی بادی مشخص گردد تا در صورت مواجهه شغلی اقدام مناسب و بموقع جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری بعمل آید. تعیین میزان پوشش واکسیناسیون هپاتیت B و مقایسه آن در سه دانشکده پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی آجا هدف اصلی این مطالعه بود.مواد و روش ها: مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی (cross sectional) و جامعه مورد بررسی شامل ۵۱۰ نفر از دانشجویان سه دانشکده پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اجا که طی نیمسال دوم سال ۱۳۸۶ – ۱۳۸۷ مشغول تحصیل بودند. روش – نمونه گیری به صورت سرشماری و با تکمیل پرسشنامه ای توسط دانشجویان انجام شد. اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و تستهای آماری Chi-squareو one-way ANOVA مورد آنالیز قرار گرفت.یافته ها: از مجموع ۵۱۰ نفر شرکت کننده، ۴۱۰ (۸۰.۴%) پسر و ۱۰۰ (۱۹.۶%) دختر با میانگین سنی ۲۱.۸±۱.۶ سال بودند. تعداد ۳۵۶ نفر (۶۹.۸%) واکسیناسیون کامل، تعداد ۱۲۲ نفر (۲۳.۹%) درحال واکسیناسیون و ۳۲ نفر (۶.۳%) واکسن نزده بودند. شایعترین علت عدم واکسیناسیون ورودی جدید ذکر شده بود. ۲۹۰ نفر (۸۱.۵%) پروتکل ۶، ۱، ۰ را رعایت کرده و برای ۲۱۶ نفر سطحی آنتی بادی اندازه گیری شده بود که میزان پاسخ مناسب آنتی بادی ۹۱.۶% و در پسران بیشتر از دختران بود و ۷۲ نفر (۱۸.۸%) از ۳۸۴ دانشجویانی که در محیط های پرخطر حضور یافته بودند سابقه Needle stick را می دادند.نتیجه گیری: میزان واکسیناسیون کامل هپاتیت B در این مطالعه ۶۹.۸% می باشد. از طرفی سطح آنتی بادی در درصد قابل توجهی از دانشجویان تعیین نشده بود که با توجه به عدم رعایت پروتکل استاندارد ۰ و ۱ و ۶ احتمال ایمن بودن افراد کمتر خواهد بود. این در حالیست که خیلی از دانشجویان در محیط کاری و در معرض مواجهه شغلی با هپاتیت B هستند. لذا توصیه میشود جهت پیشگیری از ابتلا دانشجویان به هپاتیت B برنامه واکسیناسیون آنان بازنگری و ضمن انجام بموقع و طبق برنامه استاندارد، سطح آنتی بادی بر علیه هپاتیت B تعیین و در پرونده بهداشتی آنان ثبت گردد.

کلید واژه: هپاتیت B، واکسیناسیون، پیشگیری، دانشجویان گروه پزشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.