تاثیر تراکمهای مختلف &#۹۴۶- گلوکان برسنتز پرولاکتین در یاخته های GH3/B6 و بررسی گیرنده &#۹۴۶- گلوکان در این یاخته ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تراکمهای مختلف &#۹۴۶- گلوکان برسنتز پرولاکتین در یاخته های GH3/B6 و بررسی گیرنده &#۹۴۶- گلوکان در این یاخته ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تراکمهای مختلف &#۹۴۶- گلوکان برسنتز پرولاکتین در یاخته های GH3/B6 و بررسی گیرنده &#۹۴۶- گلوکان در این یاخته ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تراکمهای مختلف &#۹۴۶- گلوکان برسنتز پرولاکتین در یاخته های GH3/B6 و بررسی گیرنده &#۹۴۶- گلوکان در این یاخته ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تراکمهای مختلف &#۹۴۶- گلوکان برسنتز پرولاکتین در یاخته های GH3/B6 و بررسی گیرنده &#۹۴۶- گلوکان در این یاخته ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۲

پرولاکتین هورمونی پلی پپتیدی است که از هیپوفیز پیشین ترشح می شود و عملکرد اصلی آن تحریک سنتز شیر (لاکتاسیون) است. اخیرا نقش پرولاکتین در سیستم ایمنی توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده است. در بخش اول این مطالعه، اثر – گلوکان بر سنتز پرولاکتین بررسی شده است. نقش – گلوکان که یک پلیمر گلوکز است در تحریک سیستم ایمنی نیز در مطالعات متعددی گزارش شده است. در این بررسی از سلولهای GH3/B6 که هورمونهای پرولاکتین و رشد را سنتز و ترشح می کنند استفاده گردیده است. در بخش دوم، هدف شناسایی گیرنده این پلی ساکاریدها، دکتین-۱، در این سلولها بوده است. گیرنده دکتین-۱ در انواع مختلفی از سلولهای ایمنی و غیر ایمنی بیان می شود. مقدار پرولاکتین داخل سلولی با استفاده از لیز سلولها و توسط کیت الیزا سنجیده شد. سلولها با غلظتهای ۵، ۱۵۰ و ۲۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر – گلوکان به مدت ۴۸ ساعت تیمار شدند. از TRH (50 نانومولار) به عنوان کنترل مثبت و دکستران (۱۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر) به عنوان کنترل منفی استفاده گردید. به منظور شناسایی گیرنده،RNA سلولهای GH3/B6 تحت تاثیر محرک و بدون محرک استخراج شد. از بافت طحال که بیان این گیرنده در آن گزارش شده است به عنوان بافت کنترل استفاده گردید. بیان گیرنده دکتین-۱ در این سلولها با استفاده از روش RT-PCR و PCR مطالعه شد. نتایج به دست آمده نشانگر آن است که غلظتهای ۱۵۰ و ۲۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر – گلوکان میزان پرولاکتین داخل سلولی را به طور معنی داری نسبت به نمونه کنترل افزایش می دهند (P<0.001 و(P<0.05 . نتایج حاصل همچنین نشان می دهند که – گلوکان از طریق گیرنده اختصاصی خود، دکتین-۱ اثر تحریکی خود را بر سلولهای GH3/B6 اعمال می کند به گونه ای که بیان این گیرنده در حضور – گلوکان به میزان چشمگیری افزایش می یابد.

کلید واژه: سلولهای GH3/B6، پرولاکتین، – گلوکان دکتین-۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.