میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل در سال ۱۳۸۶ دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل در سال ۱۳۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۴

سابقه و هدف: حوادث ناشی از تصادف با وسایط نقلیه، یکی از مهمترین علل مرگ و میر در جهان و اولین علت مرگ در ایران است. با وجود پر تردد و پر حادثه بودن جاده هراز و مسیرهای منتهی به شهر آمل، اطلاعات جامعی در خصوص عوامل موثر در ایجاد حوادث ترافیکی و عوامل مرتبط با شدت آن در دسترس نیست. لذا این مطالعه با هدف بررسی میزان مرگ و میر و شدت صدمات ناشی از حوادث ترافیکی در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه مقطعی بر روی ۱۳۹۷ نفر از آسیب دیدگان حوادث ترافیکی که در سال ۱۳۸۶ به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل مراجعه نمودند، انجام شد. اطلاعات مربوط به مشخصات آسیب دیده و چگونگی، مکان و زمان تصادف در چک لیستی ثبت گردید .شدت صدمات وارد به بیمار (ISS) با توجه به نظر پزشک معالج از ۶-۱ رتبه بندی شد و سپس مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: از ۱۳۹۷ نفر، تعداد ۹۹۵ نفر (۷۱.۲%) مرد بودند و ۶۳۳ نفر (۴۵.۲%) در رده سنی ۳۰-۱۵سال قرار داشتند. تعداد فوت شدگان ۱۲۵ نفر (۸.۹%) بود که علت مرگ ۷۲ نفر (۵۷.۶%) ضربه به سر گزارش شده است. تعداد آسیب دیدگان در جاده های بین شهری ۴۷۶ نفر (۳۴.۲%) و شدت آسیب در آنان ۷.۸۵±۱۰.۲۱ و بیشتر از سایر راهها بوده است (P<0.05) .بیشتر آسیب دیدگان سرنشین اتومبیل بودند (۷۳۱=%۵۲.۳نفر) و میانگین شدت آسیب در دوچرخه سواران (۹.۲۶±۱۱.۰۵) و بیشتر از عابران پیاده، سر نشینان اتومبیل و موتورسواران بوده است.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه حاکی از دخیل بودن عوامل مختلف از جمله نوع و مکان تصادف در ایجاد صدمات ترافیکی، مورتالیتی و نیز شدت صدمات ناشی از آن است. لذا شناسایی بومی این عوامل، راهنمای مناسبی برای مسئولین سلامت برنامه ریزی دقیق و موثر در جهت ارتقا سلامت جامعه خواهد بود.

کلید واژه: صدمات ترافیکی، شدت آسیب، تصادف

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.