بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه مریم گلی Salvia macrosiphon و Salvia limbata


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه مریم گلی Salvia macrosiphon و Salvia limbata دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه مریم گلی Salvia macrosiphon و Salvia limbata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه مریم گلی Salvia macrosiphon و Salvia limbata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو گونه مریم گلی Salvia macrosiphon و Salvia limbata :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی

تعداد صفحات :۱۳

مریم گلی لوله ای (Salvia macrosiphon L.) و مریم گلی لبه دار(Salvia limbata L.) از گونه های مهم جنس سالویا بوده که متعلق به تیره نعناع (Labiatae) می باشند. گونه های فوق در سال ۱۳۸۶ از ارتفاعات منطقه زواریجان و دودانگه شهرستان بروجرد جمع آوری شدند. از گیاهان فوق توسط دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب اسانس گیری شد و طی چندین مرحله اسانس گیری از بخش های مختلف به اندازه کافی اسانس جمع آوری شد و در ظروف مخصوص و در داخل یخچال نگهداری شد . اسانس حاصله توسط دستگاه GC/MS مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت. در اسانس هر کدام از گونه های مذکور ۳۱ ترکیب شناسایی شد. اصلی ترین ترکیبات (ترکیبات شاخص ) در اسانسS. macrosiphon عبارتند از: لیمونن، آلفاپینن، اسپاتولنول، میرسن، بتاپینن، بتا-کاریوفیلن.و اصلی ترین ترکیبات ( ترکیبات شاخص ) در اسانس S. limbata عبارتند از: اسپاتولنول و لیمونن و آلفاپینن و بتا-کاریوفیلن و میرسن و بتاپینن.

کلید واژه: مریم گلی لوله ای، مریم گلی لبه دار، ترکیبات اسانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.