تاثیر برخی از عوامل فیزیوگرافیکی رویشگاهها روی خصوصیات رویشی سماق در دامنه های جنوبی رشته کوههای بینالود (نیشابور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی از عوامل فیزیوگرافیکی رویشگاهها روی خصوصیات رویشی سماق در دامنه های جنوبی رشته کوههای بینالود (نیشابور) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی از عوامل فیزیوگرافیکی رویشگاهها روی خصوصیات رویشی سماق در دامنه های جنوبی رشته کوههای بینالود (نیشابور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی از عوامل فیزیوگرافیکی رویشگاهها روی خصوصیات رویشی سماق در دامنه های جنوبی رشته کوههای بینالود (نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی از عوامل فیزیوگرافیکی رویشگاهها روی خصوصیات رویشی سماق در دامنه های جنوبی رشته کوههای بینالود (نیشابور) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر گرسنگی بر پاره ای از ویژگیهای مورفولوژیکی (وزن و طول بدن، شاخص وضعیت، وزن کبد، شاخص کبدی، چربی شکمی و رطوبت) و هماتولوژیکی (گلوکز، پروتئین، کلسترول، کورتیزول و هماتوکریت) قزل آلای رنگین کمان آزمایش حاضر انجام شد. بر همین اساس دو گروه ۴۵ تایی ماهی با میانگین وزنی ۲۰±۱۴۰ گرم در دو حوضچه سیمانی با عنوان گروه گرسنه و گروه شاهد (تغذیه شده) رها سازی گردیدند. گروه شاهد با یک خوراک تجاری به میزان ۱.۷ درصد وزن بدن در روز تغذیه شد. نمونه برداری از هر دو گروه آزمایشی برای اندازه گیری ویژگیهای مورفولوژیک و هماتولوژیک به ترتیب در شروع آزمایش و به فواصل ۱۰روزه (در طول ۶۰ روز) از هر گروه آزمایشی به طور جداگانه انجام شد. نتایج نشان داد که طول دوره گرسنگی بر وزن و طول بدن، وزن کبد و شاخص کبدی ماهی اثر معنی داری داشته است .(P<0.05) از نظر صفاتی مانند چربی شکمی، رطوبت و ضریب چاقی اختلاف معنی دار بین گروه شاهد و گرسنه به دست نیامد. گرسنگی همچنین اثر معنی داری بر میزان گلوکز و کورتیزول خون نشان داد(p<0.05) ، در حالی که از نظر میزان پروتئین خون اختلاف معنی دار بین دو گروه مشاهده نگردید.(P>0.05) از طرف دیگر میزان هماتوکریت خون تفاوت معنی داری را در پایان دوره آزمایش بین گروه گرسنه و تغذیه شده نشان داد.(P<0.05) علی رغم کاهش میزان کلسترول در مراحل اولیه گرسنگی، اختلاف معنی داری از این نظر بین دو تیمار در انتهای دوره مشاهده نگردید. در مجموع نتایج به دست آمده حاکی از وجود همبستگی بین گرسنگی و پاره ای از صفات مورفولوژیکی و هماتولوژیکی می باشد. این همبستگی بین صفات مورفولوژیکی به مراتب آشکار تر از صفات هماتولوژیکی است که با توجه به پتانسیل و قدرت هومئوستازی خون می‌تواند قابل توجیه باشد.

کلید واژه: سماق، Rhus coriaria، اوت اکولوژی، خراسان رضوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.