مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای :

مقاله اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۷۵ تا ۱۸۰ منتشر شده است.
نام: اثر سطوح مختلف آمونیوم و مولیبدن بر تجمع نیترات در دو رقم خیار گلخانه ای
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله محلول غذایی
مقاله خیار گلخانه ای
مقاله آمونیوم
مقاله مولیبدن
مقاله رقم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش اثر سطوح مختلف آمونیوم (۰، ۱/۰ و ۳/۰ میلی اکی والان در لیتر) و مولیبدن (۰۰۵، ۰۱ و ۰۱۵ میلی گرم در لیتر) در محلول های غذایی بر درصد ماده خشک، اسیدیته قابل تیتراسیون، مجموع مواد جامد قابل حل، مقدار ویتامین ث، فسفر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و عملکرد میوه خیار ارقام سلطان و روبا- اس مورد بررسی قرار گرفت. طرح به صورت فاکتوریل کرت های خرد شده در قالب طرح کاملا تصادفی در دو زمان کشت بهاره و پاییزه انجام گرفت و در هر کشت در دو نوبت و به فاصله یکماه نمونه گیری برای اندازه گیری صفات صورت گرفت. نتایج حاصل از تجزیه مرکب نشان داد که افزایش آمونیوم در محلول های غذایی سبب افزایش بسیار معنی دار فسفر و کلسیم میوه گردید. زمان کشت تاثیر معنی داری بر اسیدیته قابل تیتراسیون، مجموع مواد جامد قابل حل، مقدار ویتامین ث، کلسیم و منیزیم میوه داشت. زمان برداشت نیز تاثیر معنی داری بر درصد ماده خشک، کلسیم، پتاسیم و فسفر میوه دارد اما افزایش مولیبدن تاثیر معنی داری بر این صفات نداشت و مقدار ۰۰۵ میلیگرم در لیتر مولیبدات آمونیوم در محلول های غذایی کافی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.