مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات :

مقاله بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در زن در فرهنگ و هنر (پژوهش زنان) از صفحه ۱۱۳ تا ۱۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار توزیع قدرت در رابطه زن – شوهر در خانواده از نگاه آیات و روایات
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قدرت
مقاله خانواده
مقاله نقش های خانوادگی
مقاله حق و تکلیف
مقاله عدل
مقاله معروف
مقاله شوهر محور
مقاله نظام دوسویه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ساختار نظام خانواده بر اساس روابط اعضا و حقوق و تکالیف متقابل آن ها شکل گرفته و استوار می شود. تمایز نقش های پدری، مادری، فرزندی و نیز زن و شوهری تمایز حقوق و تکالیف را به دنبال می آورد. بدین ترتیب حقوق و وظایف نقش ها متقابل اما متفاوت است. علی رغم تقابل دوسویه حق و تکلیف در روابط اعضا خانواده، عوامل و شاخص های ویژه ای زمینه بروز قدرت را برای یک نقش و توزیع قدرت در ساختار خانواده اسلامی فراهم می کند. تبیین ساخت قدرت در روابط اعضا خانواده، بر اساس ترکیبی از دو شاخص توانایی های ذاتی و طبیعی و شاخص اقتصاد (انفاق) صورت می گیرد. مرد در نقش شوهر دارای جایگاه و قدرت نسبی برتر در خانواده اسلامی است، اما از قدرت مطلق برخودار نیست، قدرت او در خانواده به معنای اطلاق امر او نمی باشد، بلکه تنها در دایره «عدل» و «معروف» و در گستره محدود حقوق شوهر نافذ و مشروع است. بر این اساس خانواده اسلامی دارای نظام «شوهر محور» با گرایش «دوسویه» است. قدرت شوهر، در حق تصمیم گیری در مصالح کلی خانواده و شوون زوجیت از جمله در مورد مسکن، یا چگونگی بهره مندی جنسی یا توابع حق استمتاع شوهر معنا می شود. بدین ترتیب که خروج زن از منزل در صورت منافات با حق شوهر کنترل می شود. هم چنین قدرت زن، در صورت برآورده نشدن حقوق مالی مانند مهر، نفقه و مسکن مناسب، یا حقوق غیر مالی مانند معاشرت بالمعروف، برخورد محترمانه و همراه با عدالت احسان شوهر معنا می شود و بروز می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.