تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (.Spinacia oleracea L) با استفاده از صفات مورفولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (.Spinacia oleracea L) با استفاده از صفات مورفولوژیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (.Spinacia oleracea L) با استفاده از صفات مورفولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (.Spinacia oleracea L) با استفاده از صفات مورفولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی توده های اسفناج بومی ایران (.Spinacia oleracea L) با استفاده از صفات مورفولوژیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)

تعداد صفحات :۱۴

این تحقیق به منظور تعیین تنوع ژنتیکی ۴۴ توده اسفناج بومی ایران با استفاده از ۲۱ صفت مورفولوژیک بر اساس توصیفگر در شرایط مزرعه ای انجام شد. بر اساس نتایج تجزیه واریانس داده ها، تفاوت های معنی داری در اکثر صفات رویشی اندازه گیری شده در بین توده ها مشاهده شد. نتایج نشان داد که توده تبریز دارای بیشترین درصد بوته ماده (%۸۹.۴۹) و کمترین میانگین طول دمبرگ (۴.۳۵ سانتی متر) بود. در بین توده ها، توده کرمان دارای بیشترین میانگین درصد ماده خشک (%۱۴.۶) بود. بیشترین میانگین وزن تر بوته (۸۴.۴۳ گرم) و تعداد برگ (۱۸.۴ عدد) به ترتیب به توده های ورامین ۲ و ورامین ۳ اختصاص داشت

کلید واژه: اسفناج، تنوع ژنتیکی، توده بومی، صفات مورفولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.