مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن :

مقاله بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در توانبخشی از صفحه ۸ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم هنگام ایستادن و راه رفتن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشار کف پا
مقاله دستگاه اندازه گیری فشار
مقاله بیومکانیک پا
مقاله مقادیرطبیعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: مطالعه حاضر به منظور بررسی توزیع فشار کف پا در افراد بزرگسال سالم انجام گردید تا بر اساس آن معیار مناسبی در زمینه توزیع طبیعی فشار کف پا معرفی شود.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی،۸۰ مرد و زن با پای سالم از نمونه های در دسترس به صورت ساده انتخاب و با استفاده از دستگاه اندازه گیری فشار RS-Scan فشار کف پا در نه منطقه آناتومیکی هنگام ایستادن و راه رفتن اندازه گیری شد. داده های حاصل با استفاده از آزمون های آماری تی زوجی و تی مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: مناطق پاشنه با۳۱۴۳، سرهای استخوان های کف پایی دوم و سوم با ۳۰۶۸ و ۲۸۰۰ و انگشت شست با ۲۳۵۱ نیوتن بر سانتی متر مربع دارای بیشترین فشار حین راه رفتن بوده و کمترین فشار در انگشت دو تا پنج و ناحیه میانی پا قرار داشت. میزان فشار استاتیک در ناحیه جلوی پای چپ (p<0.001)، درصد تماس در ناحیه عقب هر دو پا ( (p<0.001و ناحیه میانی پای راست (p=0.02)و مقدار حداکثر فشار طی راه رفتن در نواحی استخوان های کف پایی چهارم پای راست ( (p=0.05و چپ ( (p=0.04و پنجم پای راست ( (p= 0.02 و پاشنه هر دو پا ((p< ۰.۰۰۱ بین مردان و زنان تفاوت معناداری داشت.
نتیجه گیری: تفاوت های زیادی بین نحوه توزیع و میزان فشار کف پای زنان و مردان وجود دارد که باید در موارد مختلف از جمله طراحی کفش، روندهای درمانی و توانبخشی و همچنین پاهای در معرض خطر مانند افراد دیابتی مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.