مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان :

مقاله خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۲ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: خصوصیات آناتومیک چوب تاغ (Haloxylon) در منطقه سیستان و بلوچستان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چوب
مقاله تاغ
مقاله آناتومی چوب
مقاله سیستان و بلوچستان
مقاله الیاف چوب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با ادامه طرح های پرورش جنگل و هرس جنگل کاری های تاغ با مقادیر معتنابهی چوب تاغ (Haloxylon) در کشور مواجه می باشیم. در این رابطه، از استان سیستان و بلوچستان از سه منطقه شاخص اکولوژیک خاش، تاسوکی و میرجاوه تعداد ۱۶ درختچه ۱۰ تا ۲۲ ساله تاغ، (از هرگونه، ۵ یا ۶ پایه) به شرح ذیل، انتخاب و قطع شدند و سپس خواص مهم آناتومیکی چوب توسط میکروسکوپ نوری بررسی شد: از منطقه خاش تعداد ۵ پایه سفیدتاغ (Haloxylon ammodendron)، از منطقه تاسوکی تعداد۶ پایه سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) و از منطقه میرجاوه تعداد ۵ پایه زردتاغ (Haloxylon persicum). نتایج این تحقیق نشان می دهدکه چوب تاغ در این منطقه هم دارای الیاف کوتاه و ضخیم می باشد. متوسط طول، قطر، قطر حفره سلولی و ضخامت دیواره سلولی الیاف برای سفیدتاغ به ترتیب ۲۸۹-۳۲/ ۸-۳۱/ ۳ و ۰۲/ ۵ میکرون، برای سیاه تاغ به ترتیب ۳۸۱-۳۸/ ۱۳-۴۸/ ۳ و ۹۴/ ۴ میکرون و بالاخره برای زردتاغ به ترتیب ۳۶۴- ۸۷/ ۱۲-۲۸/ ۳ و ۷۹/ ۴ میکرون به دست آمد که موید کوتاهی و ضخامت الیاف آن است. ساختمان آناتومیک چوب به وسیله تصاویر میکروسکوپی نشان داده شده است و به دلیل آنکه در فاز های پیشین مطالعاتی در سایر مناطق کشور انجام شده است، بنابراین مقایسات جالبی با آمار مربوط به تاغ ها در سایر مناطق ایران نیز در خاتمه انجام شد. لیکن به طور کلی نتایج این تحقیق گویای آن است که ساختمان چوب تاغ از نوع غیرمعمول بوده و شامل آبکش تو مانده است و الیاف کوتاه و شکننده و نامناسب برای مصرف خمیر کاغذ خالص دارد. غالب خواص مورد بررسی تاغ در این بررسی، در نهایت سازگاری این درخت چه را با شرایط دشوار کویر نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.