مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد :

مقاله معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۲۸ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: معرفی فلور، شکل زیستی، زیستگاه و پراکنش جغرافیایی گیاهان کویر ابرکوه در استان یزد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلور
مقاله جغرافیای گیاهی
مقاله شکل زیستی
مقاله زیستگاه
مقاله ابرکوه
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بررسی فلور هر منطقه به دلیل اینکه حضور گیاهان و وضعیت آن ها را در آن منطقه نشان می دهد از اهمیت خاصی برخوردار است. در این بررسی کویر ابرکوه با مساحت ۱۵۹۰ کیلومتر مربع و ارتفاع ۱۴۴۱ متر از سطح دریا در شرق شهرستان ابرکوه در استان یزد مورد مطالعه قرار گرفته است. به منظور معرفی فلور این منطقه در فصول بهار، تابستان و پاییز گیاهان منطقه جمع آوری و با استفاده از فلور ها شناسایی شدند. شکل زیستی و زیستگاه گونه های گیاهی موجود نیز از طریق منابع تعیین گردید. بررسی به عمل آمده نشان داد که در منطقه ۱۵۸ گونه گیاهی وجود دارد که به ۳۰ تیره و ۱۱۳ جنس تعلق دارند. پرگونه ترین تیره های گیاهی منطقه عبارتند از: Asteraceae با ۲۷ گونه، Chenopodiaceae با ۲۴ گونه، Brassicaceae با۲۱ گونه، Fabaceae با ۱۴ گونه، Poaceae با۱۰ گونه و Boraginaceae با ۱۰ گونه. بزرگترین جنس منطقه Astragalus با ۱۰ گونه و سپس Salsola با ۷ گونه می باشد. از نظر شکل زیستی ۱/۴۸ درصد گونه ها تروفیت، ۷/۲۹ درصد همی کریپتوفیت، ۸/۳ درصد کامفیت، ۷/۱۲ درصد فانروفیت و ۷/۵ درصد کریپتوفیت هستند. از نظر پراکنش جغرافیایی ۷۲ درصد عنصر ایرانی – تورانی, ۱۲ درصد مشترک بین ناحیه ایرانی – تورانی و صحرایی – سندی، ۵ درصد مشترک بین نواحی ایرانی – تورانی، صحرایی – سندی و مدیترانه ای، ۵ درصد مشترک بین ناحیه ایرانی – تورانی و مدیترانه ای ۶/۰ درصد مشترک بین نواحی ایرانی – تورانی، صحرایی – سندی، مدیترانه ای و اروپایی – سیبریایی، ۶/۰ درصد مشترک بین نواحی ایرانی – تورانی، مدیترانه ای و اروپایی – سیبریایی، ۶/۰ درصد مشترک بین ناحیه ایرانی – تورانی، صحرایی – سندی و صحرایی – عربی، ۶/۰ درصد مشترک بین ناحیه ایرانی – تورانی، مدیترانه ای و صحرایی – عربی، ۶/۰ درصد مشترک بین ناحیه ایرانی – تورانی و صحرایی – عربی و ۵/۲ درصد دارای انتشار جهانی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.