مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین :

مقاله معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۵ منتشر شده است.
نام: معرفی فلور منطقه الموت استان قزوین
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلور
مقاله شکل زیستی
مقاله کوروتیپ
مقاله الموت
مقاله استان قزوین
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه الموت به وسعت ۱۷۰۴۶۱ هکتار در شمال شرقی استان قزوین واقع است. تمام منطقه کوهستانی است. بلندترین نقطه آن قله سیالان با ارتفاع ۴۱۷۵ متر و پست ترین نقطه آن روستای بازرگا در حاشیه رودخانه شاهرودبا ارتفاع ۶۵۸ متر از سطح دریاست. برای اولین بار گونه های گیاهی منطقه الموت بین سال های ۱۳۸۵تا ۱۳۷۵ جمع آوری و شناسایی گردید و شکل زیستی، پراکنش جغرافیایی و طیف زیستی آن ها با تعیین درصد گونه،گونه های متعلق به هر یک از آن ها ارایه گردید. نتایج نشان داد از ۷۸۲ گونه، یک گونه از نهان زادان آوندی، ۱۰۸ گونه تک لپه ای و ۶۷۳ گونه دولپه ای هستند که به ۸۶ تیره و ۴۵۲ جنس تعلق دارند. مهم ترین تیره های گیاهی منطقه از نظر غنای گونه به ترتیبAsteraceae با ۱۱۰ گونه، Papilionaceae با ۸۳ گونه، Poaceae با ۷۳ گونه Lamiaceae با ۶۸ گونه، Apiaceae با۵۳ گونه و ۲۷ تیره فقط شامل یک جنس و یک گونه هستند. از لحاظ شکل زیستی به طور عمده ۴۱۸ گونه ( ۴۵/ ۵۳ درصد) همی کریپتوفیت، ۲۱۵ گونه تروفیت (۴۹/ ۲۷ درصد)، ۴۶ گونه (۸۹/ ۵ درصد) ژئوفیت، ۳۷ گونه (۷۳/ ۴ درصد) کامفیت و ۵۳ گونه (۷۷/ ۶ درصد) فانروفیت هستند. ۰۴/ ۴۶ درصد گونه های فلور منطقه انحصاری ناحیه ایرانی – تورانی، ۳۹/ ۶ درصد جهانی، ۵۱/ ۰ درصداروپا – سیبری و بقیه عنصر چندمنطقه ای هستند. حدود ۲۹ درصد گونه ها به عنوان گیاهان دارویی و معطر می باشند. گونه Moluccella laevis به عنوان گیاه نادر استان می باشد که فقط در یک محل آن هم به صورت محدود پراکنش دارد. گونه خلرLathyrus alamutensis به عنوان گونه ای جدید استان قزوین شناسایی شده که بعدا معرفی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.