بررسی نقش نیتریک اکسید و گوانوزین مونوفسفات حلقوی در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک در عروق پوستی موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش نیتریک اکسید و گوانوزین مونوفسفات حلقوی در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک در عروق پوستی موش صحرایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش نیتریک اکسید و گوانوزین مونوفسفات حلقوی در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک در عروق پوستی موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش نیتریک اکسید و گوانوزین مونوفسفات حلقوی در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک در عروق پوستی موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش نیتریک اکسید و گوانوزین مونوفسفات حلقوی در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک در عروق پوستی موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: در مطالعات اخیر به اثر اتساع عروقی وابسته به اندوتلیوم و غیروابسته به اندوتلیوم گیرنده بتا – آدرنرژیک اشاره شده است. در این تحقیق نقش NO و cGMP در اثر اتساع عروقی گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک (۲-AR) در عروق پوستی موش صحرایی مورد بررسی قرار گرفت.روش ها: داروهای مورد استفاده با حجم ۱۰l و با سرعت ۵l/min بصورت زیر جلدی به پوست کف پای حیوان تزریق شد. از اورتان با غلظت ۱.۵g/kg برای بی هوش کردن حیوان استفاده می شد. ثبت جریان خون پوستی (SBF) با تکنیک جریان سنجی لیزری انجام گردید.یافته ها: سالبوتامول در دوزهای مختلف باعث افزایش SBF گردید ولی اختلاف معنی داری بین غلظت های متفاوت مشاهده نشد. آتنولول (۱۰M) به تنهایی و زمانی که همراه سالبوتامول (۱M) تزریق شد. اثری روی SBF نداشت. پروپرانولول (۱M) هر چند به تنهایی اثری روی SBF نداشت ولی زمانی که همراه سالبوتامول تزریق می شد، پاسخ اتساع عروقی سالبوتامول را بطور معنی داری کاهش داد. (۱M) L-NNA و متیلن بلو (۳M) به ترتیب باعث %۶.۹۵ و %۷.۹۱ کاهش در SBF شدند که از نظر آماری معنی دار می باشد. همچنین تزریق سالبوتامول بعد از هر یک از داروهای فوق به ترتیب باعث %۲۴.۷ و %۲۲.۵۷ افزایش در SBF گردیده که نسبت به گروهی که فقط سالبوتامول دریافت کرده اند (%۴۲.۷۳)، کاهش معنی داری نشان می دهد.نتیجه گیری: بررسی این نتایج نشان می دهد که سالبوتامول با اثر روی ۲-AR باعث اتساع عروق پوستی موش صحرایی می شود. NO و cGMP در مکانیسم اتساع عروقی بواسطه ۲-AR دخیل بوده و در تنظیم تون عروق پوستی موثر می باشند. به هر حال برای روشن شدن مکانیسم دقیق ۲-AR به تحقیق بیشتری نیاز است.

کلید واژه: گیرنده بتا – ۲ آدرنرژیک، جریان خون پوستی، جریان سنجی لیزری، سالبوتامول، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.