مقاله تکیه در زبان فارسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکیه در زبان فارسی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکیه در زبان فارسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکیه در زبان فارسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکیه در زبان فارسی :

مقاله تکیه در زبان فارسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پردازش علایم و داده ها از صفحه ۳ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تکیه در زبان فارسی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تکیه
مقاله تکیه واژگانی
مقاله تکیه زیروبمی
مقاله واج شناسی لایه ای
مقاله آهنگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق در چارچوب نظریه واج شناسی لایه ای (Autosegmental-metrical) به مطالعه تکیه در زبان فارسی می پردازد و می کوشد با تمایز میان دو مفهوم مجزای ذهنی و عینی از تکیه، جایگاه تکیه در کلمات زبان فارسی را مورد مطالعه قرار دهد. مفهوم ذهنی از تکیه اشاره به دانش زبانی اهل زبان از الگوی برجستگی واژه ها در ذهن گویشور زبان دارد که به آن تکیه واژگانی (stress) می گویند و مفهوم عینی از تکیه به الگوی برجستگی کلمه در گفتار اطلاق می شود که به آن تکیه زیروبمی (pitch accent) می گویند. تحقیق حاضر با استناد به اطلاعات موجود در واژگان ذهنی (mental lexicon) گویشور فارسی نشان می دهد (بر خلاف برخی تحقیقات پیشین) که انواع واژه های فارسی در ذهن اهل زبان دارای الگوی تکیه واحدی است. میان تکیه واژگانی و تکیه زیروبمی رابطه قابل پیش بینی و معناداری وجود دارد و از این رابطه علاوه بر مطالعات محض زبانی، در تولید خودکار آهنگ (intonation) و نوای گفتار (prosody) نیز می توان استفاده کرد. با توجه به یافته های این تحقیق، مباحثی مانند الگوی تکیه در صیغه های مختلف فعل یا در صورت های گوناگون تصریفی اسم و یا بی تکیه بودن برخی از واحدهای واژگانی مانند حروف اضافه و غیره موضوعیت خود را از دست می دهند. در اینجا تکیه بر بودن و یا نبودن انواع تکواژهای اشتقاقی، تصریفی و واژه بست ها مورد بررسی قرار گرفته است که حضور آن ها در ساختمان کلمه، جایگاه تکیه کلمه را قابل پیش بینی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.