اثر ضد باکتریایی عصاره های طبیعی خیار دریایی خلیج فارس Holoturia. SP بر سه سویه از باکتری اشرشیاکلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضد باکتریایی عصاره های طبیعی خیار دریایی خلیج فارس Holoturia. SP بر سه سویه از باکتری اشرشیاکلی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضد باکتریایی عصاره های طبیعی خیار دریایی خلیج فارس Holoturia. SP بر سه سویه از باکتری اشرشیاکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضد باکتریایی عصاره های طبیعی خیار دریایی خلیج فارس Holoturia. SP بر سه سویه از باکتری اشرشیاکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضد باکتریایی عصاره های طبیعی خیار دریایی خلیج فارس Holoturia. SP بر سه سویه از باکتری اشرشیاکلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۷

هدف: استفاده غذایی و پزشکی خیار دریایی دارای قدمت بالایی است. آثار ضدباکتریایی، ضدقارچی، آنتی اکسیدانی و ضدتوموری آن در مطالعات نشان داده شده است.هدف از این مطالعه بررسی اثر ضدباکتریایی چهار عصاره به دست آمده از خیار دریایی Holoturia. SP جمع آوری شده از سواحل جزیره هنگام در خلیج فارس است.مواد و روش ها: عصاره های متانولی، هگزانی، آبی و کلروفرمی از بافت دیواره بدن خیار دریایی استخراج شد که آثار ضدباکتریایی این عصاره ها بر سه سویه TG1،K12 و TOP 10 F از باکتری های اشرشیاکلی با استفاده از دو روش سنجش باکتریایی انتشار دیسک و ریزرقیق سازی محیط کشت آزمایش شد.نتایج: مهار رشد در تمامی سویه های بررسی شده در غلظت های ۰.۷۸ تا ۱۰۰ میلی گرم در میلی لیتر از عصاره های متانولی، هگزانی و کلروفرمی نشان داده شد. از میان این عصاره ها تنها عصاره متانولی و کلروفرمی در غلظت ۱۰۰ میلی گرم در میلی لیتر به ترتیب باعث مرگ سویه های باکتریایی K12 و TG1 شدند. عصاره آبی نیز در هر سه سویه دارای اثر القاکنندگی بر رشد باکتری بوده است.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که خیار دریایی را می توان به عنوان یک منبع از ترکیباتی با توان ضد باکتریایی معرفی نمود که این ترکیبات می توانند کاندیدای مناسبی برای ساخت ترکیبات دارویی – پزشکی و آنتی بیوتیک ها باشند.

کلید واژه: ضدباکتریایی، خیار دریایی، انتشار دیسک، ریزرقیق سازی محیط کشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.