ارزیابی روش های مولکولی PCR و Xenodiagnosis برای تعیین آلودگی کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی روش های مولکولی PCR و Xenodiagnosis برای تعیین آلودگی کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی روش های مولکولی PCR و Xenodiagnosis برای تعیین آلودگی کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روش های مولکولی PCR و Xenodiagnosis برای تعیین آلودگی کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی روش های مولکولی PCR و Xenodiagnosis برای تعیین آلودگی کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۰

هدف: تب راجعه کنه ای بیماری حاد عفونی است که توسط اسپیروکتی به نام بورلیا پرسیکا ایجاد و توسط کنه های نرم اورنیتودوروس تولوزانی منتقل می شود. این بیماری در خاورمیانه و نیز مناطق زیادی از کشور ایران دیده می شود. یکی از مشکلات موجود درباره این بیماری تعیین آلودگی در کنه ها برای تعیین ناقل بیماری است که به روش کلاسیک گزنودیاگنوزیز انجام می شود که عبارت است از خون دهی کنه ها روی حیوان حساس آزمایشگاهی و بررسی میکروسکوپی خون حیوان پس از ۷-۱۴ روز، که روشی ناکارآمد و طولانی مدت است. در این مطالعه کارایی دو روش مولکولی PCR و کلاسیک گزنودیاگنوزیز برای تعیین آلودگی کنه های اورنیتودوروس تولوزانی به بورلیا پرسیکا مقایسه شده است.مواد و روش ها: نمونه های کنه از مناطق شمال غرب کشور جمع آوری و روی خوکچه هندی آلوده به بورلیا خونخواری نمودند. برای آزمایش های کلاسیک پس از هضم کامل خون، این کنه ها مجددا روی خوکچه های سالم خونخواری نموده و پس از ۵ تا ۱۴ روز، آلودگی خون آن ها به بورلیا با بررسی های میکروسکوپی مشخص شد. برای PCR،DNA بورلیا همراه با DNA کنه ها استخراج و به کمک آغازگرهای اختصاصی ژن ۱۶S-rDNA، ژنوم بورلیا تکثیر و سپس تعیین توالی شد. در این مطالعه همچنین تاثیر جنس کنه (ماده و نر)، گذشت زمان و حداقل آلودگی لازم برای عملکرد PCR ارزیابی شد.نتایج: بررسی های مولکولی به کمک آغازگرهای اختصاصی ژن ۱۶S-rDNA نشان داد که روش PCR می تواند آلودگی را در تمامی کنه های آلوده مشخص نماید در حالی که روش کلاسیک قادر به تشخیص آلودگی در (۱۳.۳ درصد) نمونه های آلوده بود. جنس کنه (ماده و نر) و گذشت زمان پس از خونخواری (بلافاصله تا هضم کامل خون) تاثیری بر نتایج واکنش PCR نداشت. ضمن این که وجود یک بورلیا کافی بود تا نتیجه واکنش PCR مثبت شود.نتیجه گیری: این مطالعه اولین ارزیابی تشخیص مولکولی عامل تب راجعه بومی به روش PCR در ایران است و به لحاظ سرعت، دقت و کارایی بالا می تواند جایگزین روش کلاسیک شود و برای تشخیص آلودگی در ایران و سایر مناطق آلوده در خاورمیانه توصیه شود.

کلید واژه: بورلیا پرسیکا، اورنیتودوروس تولوزانی، تب راجعه بومی، PCR، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.