بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی و انیسوم بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی و انیسوم بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی و انیسوم بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی و انیسوم بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی و انیسوم بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان در شرایط آزمایشگاهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)
تعداد صفحات :۸
زمینه و هدف: با توجه به شیوع زیاد از جمعیت به پوسیدگی دندان با ماهیت میکروبی و صرف هزینه های هنگفت درمانی بویژه در گروه های پرخطر مانند افراد دچار خشکی دهان، پیشگیری و کنترل آن بسیار حیاتی است. از طرفی بدلیل اقبال جامعه جهانی و کشورمان به درمان های سنتی و لزوم استخراج دارو از مواد طبیعی و گیاهان دارویی، در این مطالعه اثر آنتی باکتریال عصاره ۲ گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) و انیسوم (Pimpinella anisum) که در متون طب سنتی از موارد پرکاربرد در درمان بیماری های دهان و دندان هستند بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان بصورت in vitro بررسی شده است.روش بررسی: در این مطالعه تجربی از دو گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) و انیسوم (Pimpinella anisum) به روش maceration عصاره هیدروالکلی تهیه شد و اثر آنتی باکتریال آنها به روش broth macrodilution بر روی باکتری های Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus mutans و Actinomyces viscosus ارزیابی شد. نتایج توسط آزمونMann-whitney آنالیز و مقایسه شدند.یافته ها: میزان حداقل غلظت بازدارندگی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و انیسوم برای استرپتوکوک موتان به ترتیب ۶.۲۵mg/ml و ۱۲.۵mg/ml و برای لاکتوباسیل به ترتیب ۱.۵۶mg/ml و ۱۲.۵mg/ml و برای اکتینومیسس ویسکوز به ترتیب ۱۲.۵mg/ml و ۵۰mg/ml به دست آمد.نتیجه گیری: روش broth macrodilution نشان داد هر ۲ عصاره مریم گلی و انیسوم بر هر ۳ گونه باکتری اثر بازدارندگی رشد داشتند که این اثر برای مریم گلی به طرز معنی داری بیشتر از انیسوم بود و در محدوده غلظتی مورد بررسی هر ۲ عصاره بر هر ۳ باکتری اثر باکتریسیدال هم داشتند.
کلید واژه: باکتری های عامل پوسیدگی دندان، عصاره گیاهی، فعالیت ضد باکتریایی، مریم گلی، انیسوم، استرپتوکوک موتان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.