مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز :

مقاله مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۸۱ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه آزمایشگاهی خواص فیزیکی سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و مادون قرمز
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشک کردن
مقاله بستر سیالی
مقاله امواج مادون قرمز
مقاله ضریب نفوذ موثر
مقاله چروکیدگی
مقاله سیب زمینی
مقاله ذرات حامل انرژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، چگونگی محاسبه ضریب نفوذ موثر، دانسیته و چروکیدگی یک جسم استوانه ای شکل در یک خشک کن بستر سیالی حاوی ذره های حامل انرژی (FBD) با ترکیب منابع حرارتی هوای داغ و مادون قرمز (IR) مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور یک دستگاه آزمایشگاهی در مقیاس پیشتاز طراحی و ساخته شد.
آزمایش ها در شرایط مختلف عملیاتی از نظر دمای هوای ورودی، سرعت هوای ورودی، جرم ذرات خنثی، قطر ذره های خشک شونده و توان منبع حرارتی مادون قرمز انجام شد. دستگاه شامل یک خشک کن با بستر سیالی حاوی ذره های حامل انرژی با و بدون ترکیب با منابع حرارتی مادون قرمز می باشد. تاثیر پارامترهای عملیاتی گوناگون بر ویژگی های فیزیکی نمونه خشک شونده بررسی شد. از سیب زمینی به عنوان ماده خشک شونده استفاده گردید. ضریب نفوذ موثر به صورت تابعی از دمای هوا و میزان رطوبت ماده خشک شونده ارایه شده در حالی که دانسیته و چروکیدگی فقط تابع میزان رطوبت جسم خشک شونده می باشد. اثر توان حرارتی منبع مادون قرمز بر تغییرات ضریب نفوذ موثر بررسی و مشخص شد که مقدار ضریب نفوذ موثر با افزایش توان منبع حرارتی افزایش می یابد. تغییرهای چروکیدگی به صورت خطی و بر حسب میزان رطوبت بیان شده است. در هنگام استفاده از ترکیب امواج مادون قرمز چروکیدگی در ذرات به دلیل تشکیل یک پوسته سخت در اطراف ماده خشک شونده نسبت به خشک کن با بستر سیالی معمولی کاهش می یابد. نتیجه ها نشان می دهد که ترکیب حرارتی امواج مادون قرمز با هوای داغ، به دلیل مکانیسم تابشی و جذب انرژی توسط ماده خشک شونده اثر قابل توجهی بر ویژگی های فیزیکی جسم خشک شونده دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.