مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره :

مقاله استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۹۵ تا ۱۰۱ منتشر شده است.
نام: استفاده از آنزیم به عنوان ماده جهت دهنده ساختار در تهیه سیلیکای نانوحفره
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم
مقاله پایه کاتالیست
مقاله سیلیکای متخلخل
مقاله قالب ساختار
مقاله نانوحفره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش از ستیل پیریدینیم کلرید (CPC) به عنوان نماینده مواد کاهنده کشش سطحی و آنزیم آلفا – آمیلاز به عنوان نظم دهنده جدید ساختار در تهیه سیلیکای متخلخل به روش سل – ژل استفاده شده و اثر آنها در ایجاد تخلخل و نظم ساختار، بایکدیگر و با سیلیکای ساخته شده بدون قالب ساختار، مقایسه شده است.
مزیت عمده ماده جدید، ایجاد حفره های بزرگ بین ذره ای و حفره های ساختاری با قطر متوسط به نسبت بزرگ (۲۸ نانومتر) می باشد که ویژگی اول به دلیل مقاوت کمتر در برابر پدیده های انتقال و ویژگی دوم به علت ایجاد بستر مناسب برای نشست ذره های درشت کاتالیستی می تواند به عنوان پایه تثبیت کاتالیزگرها به ویژه آنزیم های درشت ملکول مناسب تر از پایه های ریز حفره باشد. پایه های ساخته شده در حضور قالب ساختارها CPC) و آنزیم) بر خلاف سیلیکای تهیه شده بدون قالب، از نظم حفرات بیشتری برخوردار بودند و سطح ویژه بالاتری ایجاد کردند.
با وجود سطح ویژه پایین تر سیلیکای متخلخل جدید در مقایسه با سیلیکای ساخته شده با CPC (720 در مقابل۹۰۰ متر مربع بر گرم)، آزمایش های اولیه نشان داد که پایه جدید برای تثبیت ملکول های درشت مانند آنزیم آلفا – آمیلاز مناسب است و میزان بارگذاری آنزیم در پایه جدید تا ۲ برابر بیشتر از پایه ساخته شده با CPC بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.