مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش :

مقاله اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۱۶۵ تا ۱۷۲ منتشر شده است.
نام: اثر امواج فراصوتی بر فعال سازی پارتنوژنیک تخمک موش
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امواج فراصوت
مقاله پارتنوژنز
مقاله تخمک موش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی اثر امواج فراصوت در فعالسازی تخمک موش.
مواد و روش ها: موشهای بالغ نژاد NMRI با سن ۶ تا ۸ هفته، در قالب ۷ گروه آزمایشی (۳ گروه تحت تیمار تابش با امواج فراصوت، ۳ گروه شم، و یک گروه کنترل) قرار گرفتند. موشهای تحت تیمار تابش در فاصله بین تزریق Pregnant Mare Serum Gonadotropin (PMSG) و Human Corionic Gonadotropin (hCG) بین ۱ تا ۳ مرتبه، تحت تابش امواج پیوسته فراصوت با فرکانس ۳۲۸ مگاهرتز و شدت بیشینه ۳۵۵= (peak intensity; lpk) میلی وات بر سانتی متر مربع واقع شدند، ۱۶ ساعت پس از تزریق hCG موشها کشته شده و پس از جمع آوری تخمکها، تخمک های پارتنوژنیک شمارش شدند.
یافته ها: آنالیز داده ها با استفاده از تست ANOVA، افزایش معنی دار تعداد تخمک های پارتنوژنیک، پس از ۳ مرتبه تابش را نشان می دهد، در حالی که تعداد تخمکهای بالغ در گروه های تحت تیمار تابش به صورت معنی داری کاهش یافته اند.
نتیجه گیری: به نظر می رسد فراصوت با ایجاد منافذی در غشای تخمکها و ورود کلسیم به داخل سیتوپلاسم، سبب تسریع فرایند از سرگیری میوز در تخمکهای نارس شده و با افزایش دفعات تابش تا ۳ مرتبه و ورود بیشتر کلسیم، مقدمات لازم جهت فعال شدن پارتنوژنیک تخمک فراهم میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.