شیرابه ذرت، یک منبع نیتروژنی مناسب برای محیط پیش کشت Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیرابه ذرت، یک منبع نیتروژنی مناسب برای محیط پیش کشت Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیرابه ذرت، یک منبع نیتروژنی مناسب برای محیط پیش کشت Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیرابه ذرت، یک منبع نیتروژنی مناسب برای محیط پیش کشت Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیرابه ذرت، یک منبع نیتروژنی مناسب برای محیط پیش کشت Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیمی و مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش،‏ تاثیر منابع صنعتی نیتروژن شامل آرد سویا، شیرابه ذرت، آمونیم سولفات و آمونیم نیترات در دو نوع محیط پایه پیش کشت(seeding) (1) و (۲) در رشد Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین با محیط شاهد مقایسه شده است. ترکیب هر دو محیط پایه پیش کشت یکسان بوده و فقط محیط (۱) دارای کلسیم کربنات و محیط (۲) دارای بافر فسفات بوده است. سنجش غلظت اریترومایسین به روش های رنگ سنجی و HPLC انجام و فعال بودن آنتی بیوتیک به روش میکروبیولوژیک تایید شده است. نتیجه های به دست آمده نشان می دهد که به جای منابع نیتروژن آرد سویا، آمونیم سولفات و دی آمونیم هیدروژن فسفات به کار رفته در محیط شاهد می توان از شیرابه ذرت با غلظت ۲۰g/l به عنوان تنها منبع نیتروژن استفاده کرد. همچنین این نتیجه ها نشان می دهد که آرد سویا به عنوان تنها منبع نیتروژن در محیط پیش کشت (۱) مناسب نبوده و افزودن آمونیم سولفات و دی آمونیم هیدروژن فسفات به عنوان منابع نیتروژن مکمل ضروری است و در صورت حذف این مواد غلظت اریترومایسین تولید شده ۱.۳۷ برابر کاهش می یابد. همچنین نتیجه های به دست آمده نشان می دهد که محیط پیش کشت (۲) دارای شیرابه ذرت محیط پیش کشت مناسبی نبوده و تولید اریترومایسین با استفاده از این محیط، ۱.۱ برابر کم تر از محیط تولید تلقیح شده با محیط پیش کشت (۲) دارای غلظت ۴۰g/l آرد سویا بوده است. مورفولوژی سویه مولد در محیط های پیش کشت دارای انواع منابع نیتروژنی متفاوت بوده و بیشترین تولید با استفاده از هیف های بلند به دست آمده و هیف های کوتاه قادر به تولید مناسب اریترومایسین نبوده اند. با در نظر گرفتن میزان تولید اریترومایسین و بهای مواد اولیه، محیط پیش کشت دارای شیرابه ذرت، کلسیم کربنات، گلوکز و گلیسرول به عنوان فرمول بندی بهینه به منظور تولید اریترومایسین پیشنهاد می شود.

کلید واژه: اریترومایسین، شیرابه ذرت، منبع نیتروژن، محیط پیش کشت، Saccharopolyspora erythraea

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.