مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی :

مقاله مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۲۶۷ تا ۲۷۴ منتشر شده است.
نام: مکانیسم اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلرید لیتیم
مقاله آپوپتوزیس
مقاله فولیکول های تخمدانی
مقاله موش صحرایی نابالغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بررسی اثر کلرید لیتیم در تکوین فولیکول های تخمدانی موش های صحرایی نابالغ تحریک شده با گنادوتروپین با تکیه بر شاخص های سلولی و بافتی.
مواد و روشها: در این مطالعه، از موشهای صحرایی ماده نابالغ (۲۳ روزه، نژاد Wistar) به عنوان مدل استفاده گردید. جهت تحریک تکوین فولیکولی، ابتدا ۱۰ واحد بین المللی Pregnant Mare Serum Gonadotropin (PMSG)و سپس جهت بررسی اثر لیتیم، ۴ دوز کلرید لیتیم (۲۵۰ میلیگرم بر کیلوگرم) هر ۱۲ ساعت (از زمان تزریق PMSG) به صورت درون صفاقی به موشها تزریق گردید. ۴۸ ساعت پس ازتزریق PMSG تخمدانها خارج و مورد بررسی های سلولی و بافتی قرار گرفتند. جهت بررسی آپوپتوزیس از رنگ آمیزی TUNEL و روش DNA laddering استفاده شد. موش هایی که تنها PMSG را دریافت کرده بودند گروه کنترل، موش هایی که علاوه بر PMSG سرم فیزیولوژیک (حلال لیتیم) را نیز دریافت کرده بودند گروه دارو نما و موشهایی که هیچ یک را دریافت نکرده بودند به عنوان موشهای گروه دست نخورده در نظر گرفته شدند.
یافته ها: طی بررسیهای انجام شده بافتی تخمدان موشهای تیمار شده با کلرید لیتیم، عدم وجود فولیکول های آنترال با قطر ۸۰۰-۱۰۰۰ میکرون، کاهش تعداد فولیکول های آنترال با قطر ۴۰۰-۶۰۰ و ۶۰۰-۸۰۰ میکرون و افزایش تعداد فولیکول های آترتیک نسبت به گروه کنترل مشاهده شد. مطالعات در سطح سلولی حاکی از افزایش شدید تعداد سلولهای با هسته پیکنوتیک و TUNEL مثبت در لایه سلولهای گرانولوزای فولیکولهای آنترال تخمدان موشهای تیمار شده با کلریدلیتیم نسبت به گروه کنترل بود. به علاوه الگوی قطعه قطعه شدنDNA فقط در نمونه های تجربی مشاهده شد.
نتیجه گیری: پیشنهاد میشود که کلرید لیتیم با القای آپوپتوزیس در سلولهای گرانولوزا موجب افزایش فولیکول های آترتیک و در نتیجه کاهش تعداد فولیکولهای آنترال و تکوین فولیکولی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.