بررسـی ارتباط گروه های خونی و بیماری ایسکمیک قلبی در بیماران بستری شده در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسـی ارتباط گروه های خونی و بیماری ایسکمیک قلبی در بیماران بستری شده در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسـی ارتباط گروه های خونی و بیماری ایسکمیک قلبی در بیماران بستری شده در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسـی ارتباط گروه های خونی و بیماری ایسکمیک قلبی در بیماران بستری شده در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسـی ارتباط گروه های خونی و بیماری ایسکمیک قلبی در بیماران بستری شده در مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: با توجه به شیوع بالا، روند رو به افزایش بیماری ایسکمیک قلبی (IHD)، اهمیت مطالعات اتیولوژیک بیماری ها و وجود بعضی گزارش ها مبنی بر نقش گروه های خونی در بروز بیماری ها و از جمله IHD، به منظور بررسی گروه های خونی در بیماران مبتلا به IHD و سایر عوامل خطر آنها، این تحقیق در بیماران بستری شده در بیمارستان های آموزشی – درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام گرفت.مواد و روش ها: این تحقیق توصیفی و مقطعی بر روی ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به IHD انجام شد. گروه های خونی آنها، مشخص و عوامل خطر بیماری تعیین و ثبت گردید. سپس، با استفاده از گزارش های اپیدمیولوژیک موجود در رابطه با گروه های خونی مردم تهران و ایران، نقش گروه های خونی در این سه جامعه و همینطور نقش عوامل خطر با بروز IHD با آزمون مجذور کای مورد قضاوت آماری قرار گرفت.یافته ها: %۵۴.۸ بیماران، مرد و %۹.۹ در سنین کمتر از ۴۵ سال و نمای سنی بیماران ۶۵ الی ۷۵ سال بود. %۴۷.۲ بیماران مبتلا به IHD با گروه خونی A، فاقد عوامل خطر بودند؛ در حالی که در سایر گروه های خونی، حداکثر، %۲۲.۶ افراد، فاقد عوامل خطر بودند که مربوط به گروه خونی O بود. بیمارانی که دارای عوامل خطر مختلف بودند، بیشتر در گروه خونی O (%36.5) قرار داشتند (p<0.05). در جامعه عمومی تهران و ایران، شایعترین گروه خونی، از نوع O بود؛ ولی در بیماران مبتلا به IHD، گروه خونیA بیشتر دیده شد.نتیجه گیری: به نظر می رسد که گروه خونی A با بروز IHD نیز نقش داشته باشد. لازم است مطالعات تحقیقی بیشتر برای بررسی این رابطه انجام شوند.

کلید واژه: ایسکمی میوکارد، آنتی ژن های گروه های خونی، سیستم گروه خونی ABO، عامل خطر، ریسک فاکتور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.