ارزیابی امکان کنترل بیولوژیکی قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) توسط Bacillus subtilis در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی امکان کنترل بیولوژیکی قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) توسط Bacillus subtilis در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی امکان کنترل بیولوژیکی قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) توسط Bacillus subtilis در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی امکان کنترل بیولوژیکی قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) توسط Bacillus subtilis در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی امکان کنترل بیولوژیکی قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) توسط Bacillus subtilis در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

باکتری ها در کنترل بیولوژیکی عوامل بیماری زا جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده اند. در این میان استفاده از گونه های مختلف باسیلوس به دلیل ویژگی حضور گسترده در محیط، تحمل دمای بالا و فرم مقاوم به صورت اسپور داخلی به عنوان عوامل مهم و مناسبی در کنترل بیولوژیکی مطرح هستند. از سویی یافته های اخیر مبنی بر وجود این باکتری ها به صورت اندوفیت در داخل آوندهای گیاهانی نظیر افرا، افق جدیدی را در راستای استفاده از این باکتری ها به عنوان عوامل بیوکنترل بیماری های آوندی گشوده است. در این پژوهش اثر آنتاگونیستی ۳ جدایه باکتری Bacillus subtilis جدا شده از خاک بر روی ۵ جدایه قارچ Ophiostoma novo-ulmi (عامل بیماری مرگ هلندی نارون) در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور مکانیسم های آنتاگونیستی آنتی بیوز شامل تاثیر متابولیت های ترشحی خارج سلولی فرار (Volatile metabolites) و غیرفرار (Culture filtrate) جدایه های مزبور روی جدایه های قارچ Ophiostoma novo-ulmi مورد آزمایش قرار گرفت. مطالعات میکروسکوپی نشان داد که تمامی جدایه های فوق از طریق مکانیسم آنتی بیوزیس و تولید متابولیت های فرار و غیرفرار سبب توقف رشد و بدشکلی میسلیوم قارچ عامل بیماری می شوند. همه جدایه ها در محیط PDA قادر به تولید ترکیبات فرار ضدقارچی و مواد بازدارنده رشدی بود و باعث بازدارندگی معنی داری در رشد میسلیوم و جوانه زنی اسپورهای قارچ عامل بیماری شدند و با توجه به نتایج به دست آمده جدایه B7 نسبت به دو جدایه دیگر خاصیت آنتاگونیستی بیشتری از خود نشان داد. امکان به کارگیری این جدایه ها برای کنترل بیولوژیکی قارچ عامل بیماری مرگ نارون وجود دارد.

کلید واژه: آنتاگونیست، بیماری مرگ نارون، باسیلوس سابتیلیس، کنترل بیولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.