اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبایوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

این پژوهش تلاشی برای بررسی امکان تولید یک محصول بومی حامل میکروارگانیسم های زنده و فعال پروبایوتیک با عنوان دوغ زیستی یا «بایودوغ» است. در این پروژه دو گونه از مهم ترین میکروارگانیسم های پروبایوتیک یعنی Lactobacilus acidophilus (La-5) و Bifidobacterium lactis (Bb12) به سه نوع دوغ بدون عرق نعناع (به عنوان شاهد)، دوغ حاوی ۱ درصد عرق نعناع، و دوغ حاوی ۲ درصد عرق نعناع تلقیح شدند و دوغ های تولیدشده در مدت زمان ۹ هفته نگهداری در یخچال (دمای ۴ درجه سانتی گراد) به صورت هفتگی از نظر تغییرات در قابلیت بقا، pH، اسیدیته و عطر و طعم مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج این پژوهش نشان داد که عرق نعناع بسته به درصد عرق مورد استفاده و نوع میکروارگانیسم می تواند باعث کاهش یا افزایش قابلیت بقای میکروارگانیسم های مورد آزمایش شود. بر این اساس در طی دوره نگهداری تعداد باکتری B.lactis نسبت به تعداد اولیه به طور متوسط ۲ سیکل لگاریتمی کاهش داشت این در حالی است که تعداد باکتری L. acidophilus در هفته هشتم نگهداری به صفر رسید. pH و اسیدیته نیز طی مدت زمان نگهداری تغییر معنی داری پیدا نکردند. نتایج حاصل از آنالیز آماری نشان داد که بین انواع دوغ از لحاظ عطر و طعم اختلاف معنی داری وجود دارد (P<0.05). مقایسه میانگین ها مشخص کرد که دوغ های حاوی عرق نعناع امتیاز بالاتری را نسبت به دوغ معمولی کسب کردند.

کلید واژه: پـروبـایـوتیـک، بایـودوغ، عرق نعـناع، نـوشیـدنی لـبنی، Lactobacilus acidophilus، Bifidobacterium lactis

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.