بررسی اثرات افزودن کاه گندم و ملاس بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات افزودن کاه گندم و ملاس بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات افزودن کاه گندم و ملاس بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات افزودن کاه گندم و ملاس بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات افزودن کاه گندم و ملاس بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۸

به منظور بررسی اثرات افزودن ملاس چغندرقند و کاه گندم بر خواص سیلویی بقایای زراعت باقلا و قابلیت هضم آن، دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول، ابتدا نسبت های مختلف بقایای زراعت باقلا و کاه گندم خرد شده به همراه سه سطح ملاس (۳، ۶ و ۹ درصد) مخلوط گردید، به طوری که ماده خشک مواد سیلویی در سه سطح (۳۵، ۳۰ و ۲۵ درصد) قرار گرفت. سپس مواد خوراکی در سطل های پلاستیکی استوانه ای درب دار فشرده و ذخیره گردید. مخزن سیلوها (سطل های پلاستیکی) در سه زمان ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ روزگی باز شده و مواد سیلو شده به روش ظاهری و شیمیایی مورد ارزش یابی قرار گرفتند. در آزمایش دوم، قابلیت هضم ظاهری سیلاژها به روش درون تنی (In vivo) با استفاده از ۴ راس گوسفند نر بالغ نژاد دالاق تعیین گردید. نتایج آزمایش نشان داد که افزودن ملاس به میزان ۳ و ۶ درصد باعث کاهش معنی داری بر غلظت ازت آمونیاکی، نسبت ازت کل به ازت آمونیاکی و عدد pH مواد سیلویی شده (P<0.05) ولی سطح ۹ درصد ملاس تاثیر معنی داری بر فاکتورهای فوق نداشت. بیشترین نمره ارزیابی ظاهری مربوط به تیمار حاوی ۶ درصد ملاس، ۳۰ درصد ماده خشک و مدت زمان نگهداری ۸۰ روز بود (P<0.05). میزان pH مواد سیلویی شده یا افزایش مدت زمان نگهداری افزایش یافته و تفاوت بین تیمارها در این پارامتر معنی دار بود (P<0.05). قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام، چربی خام، دیواره سلولی بدون همی سلولز، NFE و مجموع مواد مغذی قابل هشم بقایای سیلاژ باقلا به ترتیب برابر ۳۴/۴۲، ۰۵/۴۳، ۰۰/۴۷، ۵۰/۴۶، ۱۹/۳۵، ۹۸/۴۴ و ۱۳/۴۱ درصد بود. به طور کلی سیلو نمودن بقایای زراعت باقلا حاوی ۶ درصد ملاس و ۳۰ درصد ماده خشک به مدت ۸۰ روز دارای بهترین کیفیت از حیث پارامترهای اندازه گیری شد.

کلید واژه: کیفیت سیلاژ، بقایای زراعت باقلا، ملاس چغندرقند، کاه گندم، قابلیت هضم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.