اثر مراحل رسیدگی جنسی روی ترکیب شیمیایی عضله ماهی سفید Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901 در خلیج گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مراحل رسیدگی جنسی روی ترکیب شیمیایی عضله ماهی سفید Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901 در خلیج گرگان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مراحل رسیدگی جنسی روی ترکیب شیمیایی عضله ماهی سفید Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901 در خلیج گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مراحل رسیدگی جنسی روی ترکیب شیمیایی عضله ماهی سفید Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901 در خلیج گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مراحل رسیدگی جنسی روی ترکیب شیمیایی عضله ماهی سفید Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901 در خلیج گرگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۹

در این پژوهش ترکیب شیمیایی (چربی و پروتئین) عضله ماهی سفید در مراحل مختلف رسیدگی جنسی از دی ماه ۱۳۸۴ تا فروردین ماه ۱۳۸۵ روی ۴۰ نمونه ماهی سفید در خلیج گرگان مورد مطالعه قرار گرفت. متوسط طول و وزن ماهیان در جنس های نر و ماده، به ترتیب ۴۱۱.۸±۶ میلی متر و ۱۰۱۴±۳۳.۹ گرم و ۴۲۵.۵±۸۶ میلی متر و ۱۰۴۲±۴۱.۷ گرم بود. بر پایه مطالعات بافت شناسی ماهیان صید شده، ۴ مرحله بلوغ جنسی داده شد (نرها: IV-III, III-II, II و IV؛ ماده ها: IV-III, III, III-II و (IV. نتایج نشان داد که مقادیرچربی و پروتئین ماهیچه در مراحل مختلف بلوغ جنسی ماهیان جنس ماده از مرحله – تا V- تکاملی، از ۱۲.۳±۰.۲ درصد وزن خشک عضله به ۱۱.۱±۰.۸ درصد وزن خشک عضله و از ۸۸.۴±۰.۷ درصد وزن خشک عضله به ۸۷.۹±۱.۷ درصد وزن خشک عضله و در جنس نر از مرحله تا V- تکاملی، از ۱۳.۱±۰.۸ درصد وزن خشک عضله به ۱۱.۹±۰.۹ درصد وزن خشک عضله و از ۸۹.۵±۱.۴۵ درصد وزن خشک عضله به ۸۷.۳±۱.۱۵ درصد وزن خشک عضله کاهش یافت. هر چند که از نظر آماری اختلاف معنی داری بین رسیدگی جنسی و ترکیب لاشه (چربی و پروتئین) در ماهی سفید وجود نداشت (P³۰.۰۵). به نظر می رسد که با رسیدن به مراحل نهایی رسیدگی جنسی، میزان چربی و پروتئین عضله ماهی سفید کاهش می یابد.

کلید واژه: ترکیب شیمیایی، ماهی سفید دریای خزر، مراحل رسیدگی جنسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.