اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره بر عملکرد و برخی صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی در مرغان تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره بر عملکرد و برخی صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی در مرغان تخم گذار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره بر عملکرد و برخی صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی در مرغان تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره بر عملکرد و برخی صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی در مرغان تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره بر عملکرد و برخی صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی در مرغان تخم گذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

این آزمایش جهت مطالعه اثر استفاده از اوره در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و برخی از صفات تخم مرغ و پارامترهای خونی انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد ۲۵۶ قطعه مرغ تخم گذار سویه های – لاین W-36 از سن ۳۷ تا ۴۷ هفتگی در ۴ تیمار و ۴ تکرار (با ۱۶ قطعه مرغ در هر تکرار) انجام گردید. جیره های آزمایشی شامل: جیره (۱) بدون استفاده از اوره (شاهد)،‌ جیره (۲) حاوی ۰.۲۵ درصد اوره،‌ جیره (۳) حاوی ۰.۵ درصد اوره و جیره (۴) حاوی ۰.۷۵ درصد اوره بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از اوره موجب بروز اختلاف معنی دار در بیشتر صفات عملکردی می گردد (P<0.05). بالاترین درصد تولید تخم مرغ در حیره آزمایشی (۱) و حیره آزمایشی (۳) به ترتیب ۶۹.۵۸ و ۶۸.۹۱ و کمترین آن (۶۰.۸۷) در حیره آزمایشی ‍(۴) مشاهده گردید. بیشترین وزن تخم مرغ در حیره های آزمایشی حاوی (۳) و (۴) به ترتیب ۵۷.۸۱ و ۵۸.۱۸ گرم و کمترین آن ۵۴.۸۹) گرم) مربوط به حیره آزمایشی (۱) بود. بیشترین مقدار تولید توده ای ۳۹.۸۰) گرم) در حیره آزمایشی (۳) و کمترین آن ۳۵.۴۵) گرم) در حیره آزمایشی (۴) مشاهده شد. بیشترین مقدار خوراک مصرفی ۱۰۵.۰۴) گرم) مربوط به حیره آزمایشی (۴) و کمترین آن ۱۰۲.۰۵) گرم) مربوط به حیره آزمایشی (۲) بود. بهترین ضریب تبدیل غذایی (۲.۶۴) متعلق به حیره آزمایشی (۳) بود. بیشترین مقدار وزن پوسته در جیره های آزمایشی (۲) و (۳) به ترتیب ۶.۰۸ و ۶ گرم و کمترین آن ۵.۳۱) گرم) در حیره آزمایشی (۱) مشاهده گردید. بیشترین مقدار عددها و (۸۹.۴۸) در حیره آزمایشی (۱) و کمترین آن (۸۱.۸۶) در حیره آزمایشی (۲) مشاهده شد. در رابطه با پارامترهای خونی سطح آنزیم آلانین آمینوترانسفراز به صورت معنی داری در حیره های آزمایشی مختلف متفاوت بود (P<0.05)، به طوری که با افزایش سطح اوره جیره ها، میزان این آنزیم کاهش پیدا کرد. نتیجه گیری می شود که استفاده از ۰.۵ درصد اوره در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار نه تنها اثرات سویی بر عملکرد آنها ندارد، بلکه ضمن کاهش میزان استفاده از کنجاله سویا، از طریق بهبود صفات تولیدی و نیز صفات تخم مرغ و کاهش هزینه های غذایی، بازده اقتصادی گله را بهبود می بخشد.

کلید واژه: اوره، عملکرد، کیفیت تخم مرغ، مرغ تخم گذار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.