مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان و افراد بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان و افراد بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان و افراد بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان و افراد بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان و افراد بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : (شنوایی شناسی) auditory and vesitibular research

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: امروزه بررسی کیفیت زندگی بیماران از جمله مبتلایان به اختلال صوت با ابزارهای مبتنی بر بیمار متداول شده و در نظام سلامت، مرجع تصمیم گیری های بالینی محسوب می شود. این پژوهش برای اولین بار و با هدف مقایسه ویژگی های ادراکی صوت از نظر آسیب شناس گفتار و زبان و بزرگسالان مبتلا به اختلال صوت و دارای صوت بهنجار می پردازد.روش بررسی: سی بزرگسال مبتلا به اختلال صوت و سی بزرگسال دارای صوت بهنجار همگن از نظر سن، جنس و شرایط شغلی ارزیابی شدند. ویژگی های ادراکی صوت از دیدگاه آسیب شناس گفتار و زبان به وسیله نیمرخ جامع ارزیابی شنیداری ـ ادراکی صوت و از دیدگاه فرد بزرگسال به وسیله پرسش نامه شاخص معلولیت صوت بررسی و مقایسه گردید. تحلیل داده ها با آزمون های من ویتنی و ویلکاکسون انجام شد.یافته ها: اختلاف میانگین امتیاز کل و امتیاز هر یک از شاخص های معلولیت صوت میان افراد مبتلا به اختلال صوت و صوت بهنجار معنی دار بود (p<0.01). مقایسه میانگین امتیاز کل و امتیاز شاخص های شنیداری ـ ادراکی صوت، غیر از شاخص های زیر و بمی و سرعت، نیز بین دو گروه معنی دار بود (p<0.01). بررسی همبستگی ها در مبتلایان به اختلال صوت، همبستگی ضعیفی (r=0.34) بین امتیاز شاخص معلولیت صوت و شاخص های شنیداری ـ ادراکی نشان داد.نتیجه گیری: مبتلایان به اختلال صوت مشکل صوتی خود را متفاوت و شدیدتر از متخصص ارزیابی می کنند که بیانگر تاثیرات جسمی، روانی و اجتماعی اختلال بر بیمار می باشد. این پژوهش تایید می کند ارزیابی صوت توسط بیمار باید بخشی از ارزیابی های متداول در اختلال صوت باشد.

کلید واژه: اختلال صوت، ارزیابی ادراکی، شاخص معلولیت صوت، کیفیت زندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.