بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو در مناطق گرمسیر دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو در مناطق گرمسیر دیم دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو در مناطق گرمسیر دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو در مناطق گرمسیر دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو در مناطق گرمسیر دیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی سازگاری و پایداری عملکرد دانه ژنوتیپ های جو و انتخاب و معرفی پرمحصول ترین آن ها برای مناطق گرمسیر دیم کشور، آزمایش های ناحیه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۹ ژنوتیپ (۱۸ لاین همراه با شاهد جو رقم ایذه) در چهار تکرار و به مدت سه سال زراعی (۱۳۸۴-۱۳۸۱) در ایستگاه های تحقیقات کشاورزی دیم گچساران، کوهدشت و مغان به اجرا درآمد. پس از تجزیه واریانس ساده عملکرد دانه در هر آزمایش و اطمینان از یکنواختی واریانس خطاهای آزمایشی، تجزیه واریانس مرکب عملکرد دانه برای تمام مناطق و سال ها انجام شد. نتایج نشان داد که اثر اصلی ژنوتیپ و اثر متقابل سال × مکان و سال × مکان × ژنوتیپ در سطح احتمال یک درصد معنی دار بودند. ولی اثر اصلی سال، مکان و اثر متقابل مکان × ژنوتیپ و سال × ژنوتیپ معنی دار نبودند. با توجه به معنی دار شدن اثر متقابل دو جانبه و سه جانبه، تجزیه پایداری عملکرد دانه با روش های پایداری واریانس درون مکانی لین و بینز، ضریب تغییرات محیطی و رتبه انجام شد. نتایج تجزیه پایداری نشان داد که ژنوتیپ شماره ۱۲ در هر سه روش مشترک و ژنوتیپ های شماره ۱۲ و ۱۴ در دو روش لین و بینز و ضریب تغییرات محیطی مشترک بودند که می تواند نشانگر سازگاری عمومی آن ها باشد، بنابراین ژنوتیپ های شماره ۱۲ (Wi2291) و (Alanda/Harma-01/7/Gustoe/6/M64-76/Bon//) 14 به خاطر داشتن خصوصیات مطلوب زراعی و پایداری عملکرد دانه، به عنوان لاین های جدید برتر برای سه منطقه مورد مطالعه و ژنوتیپ های (Roho/Alger/Ceres362-1-1/3/Kantara/4/..) 15 و۱۶ (Zanbaca/3/H.spont.21-3/Arar84//…) به ترتیب برای گچساران و مغان انتخاب شدند. پارامترهای تجزیه پایداری مورد استفاده در این آزمایش، روش های مفیدی برای انتخاب ژنوتیپ های پایدار در شرایط دیم بودند.

کلید واژه: جو، ژنوتیپ ها، دیم، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.