مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴ :

مقاله مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان از صفحه ۵۸ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران طی سال ۱۳۸۴
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله احیای قلبی ریوی
مقاله بقای کوتاه مدت
مقاله بخش اورژانس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ایست قلبی-ریوی مسوول نیمی از موارد مرگ و میر بیماران است. در بسیاری از موارد با احیای قلبی-ریوی موثر و فوری می توان بیمار را از مرگ نجات داد. در سال های اخیر پیشرفت های بسیاری در زمینه احیای قلبی-ریوی صورت گرفته است؛ ولی متاسفانه آمار دقیقی از میزان موفقیت احیای قلبی-ریوی در ایران وجود ندارد. این مطالعه به منظور مقایسه میزان بقای کوتاه مدت بیماران پس از احیای قلبی ریوی در بخش اورژانس بیمارستان های آیت اله طالقانی و شهید مدرس تهران انجام شد.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی تحلیلی گذشته نگر روی ۱۷۸ بیماری که در بخش اورژانس دو بیمارستان دانشگاهی آیت اله طالقانی (۵۴ نفر) و شهیدمدرس (۱۲۴ نفر) احیای قلبی-ریوی شده بودند؛ در سال ۱۳۸۴ انجام شد. مدت زمان تاخیر تیم احیاء، مدت زمان احیای قلبی-ریوی و نتیجه احیای قلبی-ریوی با استفاده از آزمون های تی و کای اسکوئر تجریه و تحلیل شدند.
یافته ها: پس از گذشت ۲۴ ساعت از ایست قلبی، احیای قلبی-ریوی در ۵۴ فرد مورد مطالعه در بیمارستان طالقانی تنها در ۷مورد (۱۳ درصد) موفقیتامیز بود. از ۱۲۴ مورد احیای قلبی-ریوی در بیمارستان شهید مدرس، ۳۳ مورد (۲۶۶ درصد) با بقای بیماران همراه بود (P<0.05). مدت زمان تاخیر در شروع عملیات احیا در بیمارستان آیت اله طالقانی ۰۹±۲۹ دقیقه و در بیمارستان شهیدمدرس ۱۱±۲۷ دقیقه بود. میانگین مدت زمان احیا گروه اول ۱۱۲±۴۴۲ دقیقه و گروه دوم ۷۵±۴۴ دقیقه بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که میزان بقای ۲۴ ساعته بیماران به دنبال احیای قلبی-ریوی در مقایسه با سایر نقاط کشور مشابه بوده؛ اما از میزان جهانی کمتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.