اثر تغذیه برگی عناصر غذایی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه برگی عناصر غذایی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه برگی عناصر غذایی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه برگی عناصر غذایی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه برگی عناصر غذایی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر محلول پاشی عناصر نیتروژن، بور و روی بر درصد تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی سفید، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ در تاکستان های اطراف ارومیه انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت اوره (۰، ۵ و ۱۰ در هزار) و دو غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روی (۰ و ۱.۵ در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از بازشدن کامل گل ها تشکیل میوه ها محلول پاشی شدند. در دوره آزمایش درصد تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی میوه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلول پاشی بر درصد تشکیل میوه در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. بیشترین درصد تشکیل میوه در تیمارهای حاوی عنصر روی و کمترین درصد در شاهد و تیمارهایی وجود داشت که در آن ها عناصر بور یا اوره تنها و یا در ترکیب با هم به کار رفته بودند. نتایج تجزیه برگی هم نشان داد که تیمارهای حاوی روی، محلول پاشی باعث افزایش غلظت عنصر روی در برگ ها تا تا ۶۸.۱ پی پی ام شد اما محلول پاشی نیتروژن و بور تاثیر افزایشی چندان مشخصی بر مقدار آن ها در برگ ها نداشت. محلول پاشی عناصر در سال اول تاثیری بر شاخص های کیفی میوه نداشتند اما در سال دوم محلول پاشی روی به تنهایی و یا در ترکیب با (اوره در هزار) باعث افزایش وزن خوشه شد. در مجموع، محلول پاشی بوته های انگور رقم کشمشی سفید با عناصر نیتروژن، بور و روی به ترتیب با غلظت های ۵، ۱.۵ و ۱.۵ در هزار، تاثیر مثبتی بر درصد تشکیل میوه داشت و نقش عنصر روی بیشتر از بقیه عناصر بود.

کلید واژه: انگور، نیتروژن، بور، روی، محلول پاشی، تشکیل میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.