اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

گیاهان معطر غنی از اسانس های گیاهی هستند که خواص ضد میکروبی قابل توجهی دارند. لذا از این مواد می توان جهت به تاخیر انداختن یا ممانعت از رشد میکروارگانیسم های بیماریزا و یا عامل فساد استفاده کرد. در این مطالعه لگاریتم درصد احتمال رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A در محیط براث BHI متاثر از غلظت های مختلف (صفر، ۰۳/۰ و ۰۶/۰ درصد) اسانس آویشن شیرازی و سطوح ۷.۴) pH و (۶.۵ طی ۳۰ روز نگهداری در دو دمای ۳۵ و ۲۵ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. لگاریتم درصد احتمال رشد باکتری و حداقل تعداد باکتری مورد نیاز جهت شروع رشد (CN) به طور معنی داری (P<0.05، آنالیز واریانس) تحت تاثیر غلظت های مختلف اسانس، سطوح pH و دمای نگهداری قرار گرفت. بطوریکه در غلظت صفر، ۰۳/۰ و ۰۶/۰ درصد اسانس، ۷.۴ pH و دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، لگاریتم درصد احتمال رشد باکتری و حداقل تعداد باکتری مورد نیاز جهت شروع رشد به ترتیب (CN=1851) -1.26, (CN=1.82) 1.74 و (CN=179888) -3.26 در ۲۵ درجه سانتیگراد، (CN=18281) -2.26, (CN=9) 1.04 و (CN=179888) -3.26 بود و در غلظت صفر، ۰۳/۰ و ۰۶/۰ درصد اسانس، pH معادل ۵/۶ و دمای ۳۵ درجه سانتیگراد به ترتیب (CN=82419) -2.92, (CN=1821) -2.26, (CN=9) 1.04 و در ۲۵ درجه به ترتیب (CN=82419) -2.92, (CN=18) 0.73 و (CN=179888) -3.26 بود. طبق نتایج بدست آمده لگاریتم درصد احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A با افزایش غلظت اسانس، کاهش pH و کاهش دمای نگهداری کاهش پیدا می کند.

کلید واژه: اسانس آویشن شیرازی، کلستریدیوم بوتولینوم تایپ A، لگاریتم درصد احتمال رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.