ویژگی های اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی استان کرمانشاه (۱۳۸۰-۸۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی استان کرمانشاه (۱۳۸۰-۸۵) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی استان کرمانشاه (۱۳۸۰-۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی استان کرمانشاه (۱۳۸۰-۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های اپیدمیولوژیک لیشمانیوز جلدی در بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی استان کرمانشاه (۱۳۸۰-۸۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه: کشور ما نیز یکی از مناطق اندمیک لیشمانیوز جلدی در جهان می باشد و سالانه حدود ۴۰-۲۰ مورد سالک به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر گزارش می شود که این روند رو به افزایش است. در استان کرمانشاه نیز با توجه به تنوع آب و هوایی و شرایط اکولوژیکی متفاوت، همه ساله موارد قابل توجهی از این بیماری به خصوص در مناطق گرمسیری دیده می شود. در این مطالعه برخی شاخصه های اپیدمیولوژیک بیماری لیشمانیوز جلدی در استان کرمانشاه طی سال های ۸۵-۱۳۸۰ مورد بررسی قرار می گیرد.روش ها: این مطالعه یک بررسی توصیفی – تحلیلی از موارد لیشمانیوز جلدی است که طی سال های ۸۵-۱۳۸۰ در مراکز بهداشت استان کرمانشاه بر روی فرم های مشخص ثبت شده اند. تمامی نمونه ها با روش گیمسا رنگ آمیزی و با میکروسکوپ نوری مطالعه شده اند.یافته ها: در مجموع ۷۲۷ پرونده موجود مورد بررسی قرار گرفت که شیوع کلی بیماری در سال های مذکور ۰۳۸۷/۰ درصد بود. این شیوع در جنس مذکر ۱۲/۲ برابر جنس مونث بود. بیشترین موارد بیماری در سنین ۲۹-۲۰ سال مشاهده شد، همچنین بیشترین شیوع فصلی مربوط به فصل پاییز (%۳۵) بود. ۵/۳۲ درصد از بیماران سابقه مسافرت به نواحی اندمیک را به خاطر داشتند و بیش تر بیماران (%۵۴.۴) دارای یک زخم بودند.نتیجه گیری: عوامل اپیدمیولوژیکی همچون سن، جنس، فصل و مسافرت به نواحی اندمیک بر روی شیوع بیماری لیشمانیوز جلدی در استان کرمانشاه اثر دارند. این یافته ها نه تنها وضعیت بیماری را در استان بیان می کنند بلکه می توانند برای طراحی و ارزیابی برنامه های کنترل و درمان مورد استفاده قرار گیرند.

کلید واژه: لیشمانیوز جلدی، اپیدمیولوژی، کرمانشاه، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.