تاثیر مکمل خوراکی کلسیم و فسفر بر تراکم استخوان و آلکالن فسفاتاز سرم در نوزادان نارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مکمل خوراکی کلسیم و فسفر بر تراکم استخوان و آلکالن فسفاتاز سرم در نوزادان نارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مکمل خوراکی کلسیم و فسفر بر تراکم استخوان و آلکالن فسفاتاز سرم در نوزادان نارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مکمل خوراکی کلسیم و فسفر بر تراکم استخوان و آلکالن فسفاتاز سرم در نوزادان نارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مکمل خوراکی کلسیم و فسفر بر تراکم استخوان و آلکالن فسفاتاز سرم در نوزادان نارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: نرمی استخوان در نوزادان نارس شایع است. میزان کلسیم و فسفر در شیر مادر برای مینیرالیزاسیون طبیعی استخوان در نوزادان با وزن تولد کم ناکافی می باشد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر افزایش دریافت خوراکی کلسیم و فسفر در پیشگیری از نرمی استخوان در نوزادان نارس است.روش ها: این کارآزمایی بالینی در سال های ۸۴-۱۳۸۳ در بیمارستان رازی کرمانشاه در روی ۴۲ نوزاد با وزن تولد کم تر از ۱۸۰۰ گرم در دو گروه انجام گرفته است. نوزادان در گروه شاهد، شیر مادر و در گروه مورد، شیر مادر و مکمل خوراکی کلسیم به میزان ۸۰mg/kg/day و فسفر ۴۰mg/kg/day دریافت می کردند. به نوزادان در هر دو گروه ویتامینD به میزان ۴۰۰ واحد در روز خورانده می شد. اندازه گیری شاخص های رشدی، سطح سرمی کلسیم، فسفر و آلکالن فسفاتاز در شروع مطالعه و سپس هر ۲ هفته تا ۶ هفته انجام می شد. در پایان مطالعه از تمامی نوزادان عکس برداری مچ دست به عمل می آمد. برای تجزیه و تحلیل آماری از آزمون های تی استیودنت وکای اسکویر استفاده شده است.یافته ها: در مطالعه انجام شده بر اساس معیارهای رادیولوژیک هیچ کدام از نوزادان مورد مطالعه علایمی به نفع نرمی استخوان نداشتند. اما در بررسی بیوشیمیایی به عمل آمده، میزان آلکالن فسفاتاز سرم در اندازه گیری های سریال به صورت بارزی، در گروه شاهد نسبت به گروه مورد بالاتر بود (P=0.001) اندازه گیری شاخص های رشدی نشان دهنده، بهبود رشد قد، وزن و دور سر در گروه دوم بود.نتیجه گیری: افزایش دریافت کلسیم و فسفر در نوزادان نارس می تواند همراه با کاهش سطح آلکالن فسفاتاز سرم باشد که یک شاخص نشان گر برای تشخیص نرمی استخوان است. اما بر شیوع نرمی استخوان بر اساس معیارهای رادیولوژیک تاثیری ندارد.

کلید واژه: کلسیم، فسفر، نرمی استخوان، نوزاد نارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.