بررسی مقایسه ای اثر فلوکسیتین و داکسی پین در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای اثر فلوکسیتین و داکسی پین در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای اثر فلوکسیتین و داکسی پین در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای اثر فلوکسیتین و داکسی پین در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای اثر فلوکسیتین و داکسی پین در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۹

زمینه: هدف این مطالعه مقایسه فلوکسیتین از گروه مهارکننده های انتخابی باز جذب سروتونین با داکسی پین، داروی نسل جدید با تاثیرات آنتی هیستامینیک از گروه ضدافسردگی های سه حلقه ای در درمان بیماران مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر میباشد.روش ها: در این کارآزمایی، تعداد ۲۰۰ بیمار مراجعه کننده به بیمارستان امام رضا کرمانشاه در سال ۸۶–۱۳۸۵ با تشخیص سندروم روده تحریک پذیر بر اساس معیارهای RomeII به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. سپس هر گروه، تحت درمان خاصی (گروه اول فلوکسیتین ۲۰ میلی گرم روزانه و گروه دوم داکسی پین ۲۰ میلی گرم روزانه) به مدت ۱۲ هفته قرار گرفتند. برای مقایسه مشخصات کمی از آزمون لون و T مستقل و صفات کیفی از آزمون من ویتنی و Z استفاده شد.یافته ها: متوسط سن در گروه فلوکسیتین (۳۷±۹۸ سال) و داکسی پین (۳۷±۰۲ سال) تفاوت معناداری نداشت. در گروه فلوکسیتین ۴۰ نفر و در گروه داکسی پین ۴۲ نفر مذکر بودند که تفاوت معناداری نداشت. اثر داکسی پین در روی گاز روده، کاهش قوام مدفوع، افزایش قوام مدفوع، نیاز فوری به دفع و احساس عدم تخلیه کافی بیش تر از فلوکسیتین بوده و اثر فلوکسیتین در روی درد شکم و کاهش دفعات اجابت مزاج بیشتر از داکسی پین بوده است (p<0.05). پاسخ مثبت در مورد بهبودی کلی حدود ۵۰ درصد اوقات پس از درمان در گروه داکسی پین ۶۷ درصد و در گروه فلوکستین ۵۲ درصد بود (P<0.022).نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، داکسی پین داروی نسل جدید ضد افسردگی در مقایسه با فلوکسیتین، در روی بیشتر علایم روده تحریک پذیر اثر بهتری دارد. در صورت نیاز به داروهای ضد افسردگی در درمان سندروم روده تحریک پذیر غیریبوستی، داکسی پین به عنوان داروی انتخابی پیشنهاد می شود.

کلید واژه: سندروم روده تحریک پذیر، فلوکسیتین، داکسی پین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.