تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تعداد باکتری های سرماگرا و یاخته های پیکری بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر تعداد باکتریهای سرماگرا و یاخته های پیکری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید فراپالایشی بود. برای اینکار شیر حاوی تعداد متفاوت باکتریهای سرماگرا (۵×۱۰۶,۱×۱۰۶ و ۱۰×۱۰۶ cfu/ml) و یاخته های پیکری پایین (۲×۱۰۵>) انتخاب گردیده و نمونه پنیر سفید فراپالایشی از آنها تهیه گردید. در کاری دیگر، از شیر حاوی تعداد متفاوت یاخته پیکری (۲×۱۰۵، ۴×۱۰۵ و ۶×۱۰۵/ml) و تعداد باکتری سرماگرای پایین (۱×۱۰۶>) نمونه های پنیر سفید تهیه شدند و تاثیر تعداد باکتریهای سرماگرا و یاخته های پیکری شیرخام بر روی پروتئولیز و ویژگی های حسی شامل بافت و طعم پنیر سفید فراپالایشی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش سطح باکتریهای سرماگرای شیر، ازت محلول در pH=4.6 و ازت غیر پروتئینی (نامحلول در %۱۲ تری کلرو استیک اسید) پنیر افزایش می یابد. اگرچه ازدیاد تعداد یاخته های پیکری تاثیر ملایمی بر افزایش ازت محلول در pH=4.6 داشت ولی بر ازت غیر پروتئینی که مبین پروتئولیز ثانویه است موثر نبود. هیچ کدام از تیمارهای مذکور تاثیر معنی داری بر بافت پنیر نداشتند ولی نمونه های پنیر تهیه شده از شیر با تعداد بالای باکتریهای سرماگرا از امتیاز طعم پایین تری برخوردار بودند (P<0.05).

کلید واژه: باکترهای سرماگرا، یاخته های پیکری، پنیر سفید، فراپالایش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.