اثر باکتری Cellulomonas uda بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر باکتری Cellulomonas uda بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر باکتری Cellulomonas uda بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر باکتری Cellulomonas uda بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر باکتری Cellulomonas uda بر تخمیر و ترکیب شیمیایی ذرت علوفه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی سطوح مختلف باکتری Cellulomonas uda بر روند تخمیر و ترکیب شیمیایی، گیاه کامل ذرت به مدت ۶۰ روز در سیلوهای کوچک ۷۰ گرمی سیلو گردید. در یک طرح کاملا تصادفی، سه عدد سیلو از گروه تیمار ۱ (بدون باکتری) و تیمارهای ۲ و ۳ (به ترتیب ۱.۲×۱۰۵ و ۲.۴×۱۰۵ واحد تشکیل کلنی یا CFU، به ازای هر گرم گیاه تازه) در سومین و شصتمین روز بعد از سیلو کردن باز شدند. معیارهای مورد اندازه گیری عبارت بود از: ماده خشک، اسیدیته، ماده آلی، کربوهیدرات های محلول در آب، پروتئین خام، دیواره سلولی (NDF)، دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF)، همی سلولز و ازت آمونیاکی. افزودن باکتری در هر دو سطح باعث افزایش معنی دار اسیدیته سیلاژها در روز سوم گردید (P<0.05). اسیدیته نهایی علوفه سیلو شده با بیشترین غلظت باکتری، به طور معنی داری (P<0.05) بیشتر بود، که احتمالا نشان دهنده افزایش شدت تخمیر کربوهیدرات های ناشی از تجزیه سلولز در این سیلوهاست. با افزودن باکتری، میزان قندهای محلول در آب باقی مانده نهایی، به طور غیرمعنی داری افزایش یافت. میزان ازت آمونیاکی نهایی همه سیلاژها کمتر از ۸ درصد ازت کل، و در تیمارهای ۲ و ۳ از این هم کمتر بود. افزودن باکتری باعث کاهش میزان دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF) به میزان ۱۱.۹ و ۱.۸ درصد، به ترتیب در تیمارهای ۲ و ۳ گردید. میزان دیواره سلولی در تیمارهای ۱ و ۳ افزایش، و در تیمار ۲ حدود ۳.۶ گرم در هر کیلوگرم ماده خشک کاهش نشان داد. میزان همی سلولز در همه تیمارها افزایش داشت، اما میزان سلولز در تیمارهای ۱، ۲ و ۳ به ترتیب ۹.۳۸، ۱۷.۳۷ و ۱۲.۴۹ درصد کاهش یافت. به طور خلاصه، افزودن باکتری Cellulomonas uda در سطح CFU 1.2×۱۰۵ به ازای هر گرم گیاه تازه در افزایش قندهای محلول در آب باقی مانده، کاهش دیواره سلولی و هیدرولیز سلولز از گیاه کامل ذرت موثر است.

کلید واژه: Cellulomonas uda؛ گیاه کامل ذرت، قندهای محلول در آب، سلولز، دیواره سلولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.