اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچه گوشتی در دوره پایانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچه گوشتی در دوره پایانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچه گوشتی در دوره پایانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچه گوشتی در دوره پایانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده بر عملکرد نیمچه گوشتی در دوره پایانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

این آزمایش به منظور تعیین میزان نیاز به مکمل ویتامینی و فسفر قابل استفاده، از سن ۴۲ تا ۵۶ روزگی طیور گوشتی انجام گرفت. تعداد ۲۷۰ قطعه جوجه یک روزه گوشتی تجارتی در قالب یک طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل (۳×۳×۳) به ۲۷ گروه ۱۰ قطعه ای با ۹ تیمار و سه تکرار تقسیم شدند. از ۴۲ روزگی به هر تیمار یکی از ۹ جیره آزمایشی داده شد. مکمل ویتامینی در سه سطح ۰.۵، ۰.۲۵ و صفر درصد، و فسفر قابل استفاده در سطوح ۰.۲۷، ۰.۲۲ و ۰.۱۶ درصد بود. جیره ها از نظر انرژی و پروتئین یکسان بودند. در سنین ۴۲ و ۵۶ روزگی، وزن گروهی و مصرف خوراک هر یک از تکرارها تعیین و اضافه وزن روزانه، مصرف خوراک روزانه و ضریب تبدیل غذایی محاسبه گردید. پس از کشتار درصد اجزای لاشه و خاکستر ساق پا اندازه گرفته شد.نتایج نشان داد که حذف مکمل ویتامینی از سن ۴۲ تا ۵۶ روزگی، بر اضافه وزن روزانه، مصرف خوراک روزانه، ضریب تبدیل غذایی، وزن زنده، امعا و احشا، چربی حفره شکمی، لاشه آماده طبخ، بال ها، گردن و استخوان پشت اثر معنی داری نداشت. هم چنین، کاهش فسفر قابل استفاده بر روی اضافه وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی، وزن زنده، امعا و احشا، چربی حفره شکمی، لاشه آماده طبخ، گوشت سینه، ران ها، بال ها، گردن و خاکستر ساق پا اثر معنی داری نداشت. اثر متقابل ویتامین و فسفر برای اضافه وزن روزانه، مصرف خوراک روزانه، وزن زنده، بال ها، گردن و خاکستر ساق پا اثر معنی داری بود (P<0.05) و برای گوشت سینه، ران ها و استخوان پشت بسیار معنی دار بود (P<0.001).

کلید واژه: مکمل ها، فسفر غیرفیتاته، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.