مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida :

مقاله اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۴۵ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: اثر آللوپاتی عصاره برگ و میوه Atriplex canescens بر خصوصیات جوانه زنی بذر Salsola rigida
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله Atriplex canescens؛ Salsola rigida؛ ژرمیناتور
مقاله سرعت جوانه زنی
مقاله درصد تحریک یا بازدارندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
استفاده از گونه های بومی و غیربومی یکی از روش های اصلی جهت اصلاح مراتع می باشد. در همین راستا طی دهه های اخیر گونه غیربومی Atriplex canescens در بسیاری از مراتع ایران به وفور موردکشت قرار گرفته و این روندهم چنان ادامه دارد. نکته ضروری در این پروژه ها چگونگی تاثیرات حاصل از گونه های موردکشت بر گونه های بومی منطقه است. در مطالعه حاضر اثر رقابت شیمیایی (آللوپاتی) گونه Atriplex canescens برخصوصیات جوانه زنی (درصد جوانه زنی نهایی، دوره متوسط جوانه زنی نهایی سرعت جوانه زنی، درصد تحریک یا بازدارندگی) گونه Salsola rigida به عنوان گونه بومی و مرغوب مراتع خشک و نیمه خشک در ژرمیناتور بررسی شد. بدین منظور عصاره غلیظ ۱۰ درصد وزنی – حجمی از برگ و میوه آتریپلکس تهیه و با افزودن آب مقطر غلظت های ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد به دست آمده و به همراه شاهد (آب مقطر) به عنوان تیمار اعمال شدند.۵ تیمار مذکور با ۴ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی در ژرمیناتور به مدت ۸ روز بررسی شد و دسته بندی میانگین تیمارها نیز با آزمون دانکن انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان دهنده معنی دار بودن تاثیر مواد موجود در عصاره برگ و میوه آتریپلکس کانسنس بر روی خصوصیات جوانه زنی بذرSalsola rigida شامل درصد جوانه زنی نهایی، سرعت جوانه زنی، دوره متوسط جوانه زنی نهایی و درصد تحریک یا بازدارندگی در سطح ۱ درصد (P<0.05) است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.