تشخیص سریع مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک در بیماران با علایم سل ریوی: ارزیابی لوکوس (QUB 3232 (590bp با روش VNTR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص سریع مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک در بیماران با علایم سل ریوی: ارزیابی لوکوس (QUB 3232 (590bp با روش VNTR دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص سریع مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک در بیماران با علایم سل ریوی: ارزیابی لوکوس (QUB 3232 (590bp با روش VNTR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص سریع مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک در بیماران با علایم سل ریوی: ارزیابی لوکوس (QUB 3232 (590bp با روش VNTR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص سریع مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک در بیماران با علایم سل ریوی: ارزیابی لوکوس (QUB 3232 (590bp با روش VNTR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: با توجه به انتشار جهانی مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک، شناسایی و تشخیص این نوع از مایکوباکتریوم‌ ها از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است. اخیرا مطالعات مولکولی انجام شده با استفاده از روش ‌های انگشت ‌نگاری ژنتیکی که پر هزینه و وقت ‌گیر است، لوکوس‌ های اختصاصی مربوط به مایکوباکتریوم‌ها را شناسایی کرده ‌است. در این مطالعه علاوه بر روش hsp65 PCR RFLP ، لوکوس ( QUB3232590bp ) با استفاده از روش توالی ‌های تکراری پشت سرهم (VNTR) برای تمایز مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک از مایکوباکتریوم توبرکلوزیس کمپلکس مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: این بررسی بر روی ۳۷۱ نمونه‌ ریوی و خارج ریوی جدا شده از بیماران با علایم سل ریوی انجام شد. بعد از جدا سازی و کشت این نمونه ‌ها با استفاده از محیطLJ ، تست ‌های افتراقی شامل احیای نیترات، آزمایش فعالیت کاتالاز، آزمایش نیاسین، سرعت رشد و تولید پیگمان انجام شد. سپس حساسیت دارویی با روش نسبتی صورت گرفت DNA .به روش فنل کلروفرم استخراج و قطعه‌ hsp65 توسط PCR تکثیریافت. قطعات تکثیر یافته توسط آنزیم ‌های AvaII ,HpaIIو HphIهضم و الگوی بدست آمده، روی اگارز ۳ درصد الکتروفورز شد. همچنین لوکوس QuB3232)) با استفاده از روش VNTR در نمونه‌ های مایکوباکتریوم ‌های آتیپیک و توبرکلوزیس کمپلکس مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت.یافته ‌ها: از مجموع ۳۷۱ نمونه، ۳۲ نمونه (۶/۸ درصد) مقاوم به دارو (MDR،۱۸۴) نمونه (۵/۴۹ درصد) حساس و ۱۵۵ نمونه (۴۱ درصد) غیر MDR گزارش شدند که ۱۵ درصد از نمونه‌ های MDR و ۲۲ درصد از نمونه‌ های غیر MDR مربوط به مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک بودند. از مجموع ۴۳ نمونه‌ آتیپیک، ۱۲ نمونه، سریع‌ الرشد (۹/۲۷ درصد) و بقیه، کند رشد (۱/۷۲درصد) بودند. از میان کند رشد ها، ۵۸ درصد مایکوباکتریوم سیمیه و ۱۹ درصد مایکوباکتریوم کانزاسی جدا گردید. لوکوس QuB3232با حساسیتی برابر ۸۰ درصد توانست مایکوباکتریوم‌ های آتیپیک و توبرکلوزیس کمپلکس را از یکدیگر تمایز دهد.نتیجه‌گیری: لوکوس QuB3232 دارای قدرت افتراق بالایی بین مایکوباکتریوم ‌های آتیپیک و تیپیک می‌ باشد. بنابراین می ‌توان به‌جای PCR RFLP ، لوکوس QuB3232 را با استفاده از روش VNTR برای تمایز این دو دسته مورد استفاده قرار داد.

کلید واژه: مایکوباکتریوم‌های آتیپیک، VNTR، لوکوس QuB3232

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.