مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ایرانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: امروزه به خوبی می دانیم که رادیکال های آزاد در تغییرات مولکولی و جهش ژنی در بعضی از موجودات زنده نقش دارند. با توجه به دخالت فشارهای اکسیداتیو در ایجاد برخی از بیماریها علاقه دانشمندان به طرف ترکیبات فعالی که بتواند میزان این فشارها را به حداقل برساند جلب شده است. آنتی اکسیدان هایی که بتواند جلوی روند اکسیداسیون را گرفته و یا آنرا به تاخیر بیاندازند به نظر می آید که در پیشگیری از تعدادی از بیماریها می تواند حائز اهمیت باشد. تعدادی از این آنتی اکسیدانها توسط گیاهان و به عنوان متابولیت های ثانویه سنتز می شوند. هدف از این مطالعه، ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره اتانولی شوید ایرانی می باشد.روش تحقیق: در این تحقیق فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره اتانولی شوید با استفاده از دو روش۲ و ۲دی فنیل-۱- پیکریل هیدرازیل بر مبنای درصد مهار تولید رادیکال آزاد و مهار اکسیداسیون لینولئیک اسید در سیستم بتاکاروتن – لینولئیک اسید، تعیین گردید.یافته ها: در مهار رادیکالهای آزاد و پایدار، غلظت مهاری ۵۰% اسانس و عصاره اتانولی شوید به ترتیب ۴۱۰۰۰ میکروگرم در میلی لیتر و ۳۴۰ میکروگرم در میلی لیتر و در ممانعت از اکسیداسیون لینولئیک اسید در سیستم بتاکاروتن – لینولئیک اسید در غلظت ۲ گرم در لیتر، ۳۲ و ۵۶ درصد اثر مهاری توسط آنها ثبت گردید. در ارتباط با بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن، مقادیر ۵ میکروگرم در میلی لیتر و ۹۵% به ترتیب در آزمایشهای مهار رادیکالهای آزاد و سیستم بتا کاروتن – لینولئیک اسید به دست آمد.نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان داد که قدرت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی به صورت معنی داری (p<0.05) نسبت به قدرت آنتی اکسیدانی اسانس قوی تر می باشد که دلیل آن تفاوت در میزان ترکیبات فنلی آنها می تواند باشد. یک ارتباط قوی بین قدرت آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی وجود دارد. قدرت آنتی اکسیدانی بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن بالاتر از اسانس و عصاره اتانولی شوید بود.

کلید واژه: فعالیت آنتی اکسیدانی، اسانس، عصاره، شوید ایرانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.