نگرش گندم کاران، نانوایان و مصرف کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرش گندم کاران، نانوایان و مصرف کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرش گندم کاران، نانوایان و مصرف کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرش گندم کاران، نانوایان و مصرف کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرش گندم کاران، نانوایان و مصرف کنندگان نسبت به عوامل موثر بر کاهش ضایعات نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

هدف کلی این مطالعه پژوهشی که با روش توصیفی – پیمایشی انجام شده است بررسی نگرش کنشگران تولید گندم، تولید نان و مصرف نان و عوامل فرهنگی و اجتماعی است که می تواند بر ضایعات گندم، آرد و نان موثر باشد. جامعه ی آماری این پژوهش را گندمکاران، نانوایان و مصرف کنندگان نان در استانهای تهران، خوزستان، گلستان و کرمانشاه تشکیل دادند که اعضای نمونه با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای چند مرحله ای انتخاب شدند (۱۵۰۰ تولید کننده، ۶۰۰ نانوا و ۶۰۰۰ خانوار). ابزار اصلی تحقیق، پرسشنامه مخصوص گندمکاران، نانوایان و مصرف کنندگان نان بود که پس از اطمینان از روایی و پایایی آنها به روش مصاحبه حضوری تکمیل شد. بر اساس یافته ها، گندمکاران نگرش مثبتی نسبت به عوامل فرهنگی و اجتماعی دخیل در ضایعات گندم دارند. بین سن، سابقه کار و تصحیلات گندمکاران و میزان ضایعات گندم آنها رابطه ای مشاهده نشد. نانوایان معتقدند که اگر کارگر نانوایی و نانوا بر این باور باشند که باید به نان به عنوان یک نعمت الهی نگریست این باور باعث کاهش ضایعات آرد و نان به عنوان یک نعمت الهی نگریست این باور باعث کاهش ضایعات آرد و نان در نانوایی می شود. ماهر بودن کارگر نانوایی و تناسب تخصص کارگران با نوع کار انها در حد زیاد در کاهش ضایعات موثر است. نگرش نانوایان به نان نیز از عوامل دخیل در افزایش یا کاهش ضایعات نان محسوب می شود. مصرف کنندگان نان نگرش و ادراک درستی از عوامل موثر در ضایعات آن دارند. همچنین نتیجه این تحقیق نشان داد که هر چه سطح تحصیلات مردم بیشتر باشد ضایعات نان نیز بیشتر است. بر اساس، بهترین راهکار برای کاهش ضایعات حاصل از عوامل فرهنگی و اجتماعی آموزش می باشد.

کلید واژه: ضایعات نان، نگرش، عوامل اجتماعی و فرهنگی، گندمکار، نانوا، مصرف کننده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.