مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی :

مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در نیمه اول ۱۳۸۹ در پژوهشنامه مدیریت اجرایی از صفحه ۳۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فساد
مقاله پاسخ گویی
مقاله نظارت
مقاله ارزیابی عملکرد
مقاله بوروکراسی
مقاله و قانون گریزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بی شک، نظام اداری آمیخته با فساد مالی ابزار مدیریتی مناسبی برای توسعه پایدار در مسیر تحقق چشم انداز ۱۴۰۴ نخواهد بود. از این رو، هدف این مقاله شناسایی عوامل موثر بر فساد مالی در میان کارکنان بخش دولتی ایران است تا بتوان با در نظر گرفتن علل ریشه ای شکل گیری و تداوم پدیده فساد، راهکارهای مناسبی برای رفع یا تقلیل آن ارایه کرد. این پژوهش از نوع توصیفی و اکتشافی است که در درجه اول ۲۳ متغیر را به عنوان متغیرهای اثر گذار بر فساد مالی از طریق بررسی پیشینه پژوهش و شرایط وضعی بخش دولتی ایران، شناسایی و از طریق طراحی پرسش نامه، وجود این متغیرها در دستگاه های بخش دولتی ایران مورد سنجش قرار گرفت. تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد که پنج گروه عوامل تاثیر گذار بر فساد مالی عبارتنداز: ۱- قانون گریزی مدیران؛ ۲- عدم پاسخ گویی و نظارت ضعیف؛ – ضعف سیستم ارزیابی عملکرد؛ ۴- بوروکراسی زاید بخش دولتی؛ و ۵- ناکارآمدی سیستم نگهداری. این عوامل در مجموع ۵۵/۶۷ درصد از تغییر پذیری در متغیر فساد مالی در میان کارکنان بخش دولتی ایران را تبیین می کنند که در نوع خود مدل مطلوبی در تبیین شکل گیری و گسترش پدیده فساد مالی در میان کارکنان دولتی محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.