مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی :

مقاله ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۵۳ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عوامل خطر و شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی در کارگاه های تهیه مبل خام صنعت مبل سازی
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عوامل خطر
مقاله چک لیست ارگونومیک
مقاله صنعت مبلمان
مقاله کارگاه تهیه مبل خام
مقاله قم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: درکارگاه های تهیه مبل خام که کارها با وضعیت بدنی نامطلوب انجام می شوند، ارزیابی ارگونومیک و بهبود شرایط محیط کار ضروری می نماید. طراحی چک لیست و محاسبه شاخص های ارگونومیک می تواند در این ارزیابی مفید باشد. این مطالعه با هدف ارزیابی عوامل خطر اختلالات اسکلتی- عضلانی و تعیین سطح اقدامات اصلاحی در این کارگاه ها صورت گرفته است.
روش کار: پس از تحلیل وظایف، با استفاده از چک لیست ارگونومیک طراحی شده، برای ۲۶۸ کارگر شاخص های ارگونومیک محاسبه و در نهایت عوامل خطر شناسایی گردیدند. جهت تعیین میزان شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی از پرسشنامه ی نوردیک استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون t-test و آزمون نسبت ها انجام گرفت.
نتایج: درد کمر و زانو به ترتیب با ۴/۳۸ و ۲/۳۶ درصد در بین کارگران از بیشترین شیوع برخوردار بود. رابطه معنی داری بین شاخص محاسبه شده و اختلالات در نواحی مختلف بدن مشاهده شد (p<0.001). محاسبه نسبت برتری نیز نشان داد که شرایط ارگونومیک با نسبت برتری برابر با (۲۴/۵-۶۱/۱) ۹/۲ تا (۶۱/۳۴-۶۰/۲) ۴۹/۹ (در اندامهای مختلف بدن) عاملی تاثیر گذار در افزایش شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی بوده است. ۴۶/۳۲ درصد از کارکنان در شرایط نامطلوب از نظر ارگونومیک قرار داشتند.
نتیجه گیری: چک لیست تهیه شده ابزاری مناسب و کم هزینه برای ارزیابی ارگونومیک شناخته شد. همچنین نتایج نشان داد عمده مشکلات ارگونومیک در این کارگاه ها ناشی از شرایط عمومی نامطلوب، سازماندهی نادرست کار و ایستگاه کاری نامناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.