کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذایی با محتوای پایین آب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و محیط زیست

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: در فرآیند تولید مواد غذایی پرمصرفی نظیر کیک، بیسکوییت، شکلات، ماکارونی و… در مراحل خمیرگیری و آماده سازی مواد اولیه، آب مورد استفاده قرار می گیرد. در تحقیق حاضر کیفیت میکربی و شیمیایی آبهای مصرفی صنایع بزرگ غذایی استان آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: تعداد ۱۱ کارخانه با تولیدات متنوع انتخاب گردید. نمونه های آب مصرفی طی فصل تابستان تهیه و از نظر وضعیت کنترل کیفی آب، آلودگی میکربی آب مصرفی و پارامترهای شیمیایی و فلزات سنگین آنالیز شدند. علاوه بر آن صنایع انتخاب شده از نظر وضعیت کنترل کیفی آب مصرفی نیز مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس نتایج حاصل در صنایع بررسی شده وضعیت پایش کیفیت آب مطلوب نمی باشد. در برخی از صنایع آب مصرفی از نظر میکربی مشکوک به آلودگی بود. کیفیت شیمیایی آب مصرف شده از تفاوت های عمده ای برخوردار بود. در کلیه آبهای آنالیز شده فلزات نیکل، کروم، مس، روی، آهن و منگنز مشاهده شد اما مقادیر اندازه گیری شده پایین تر از حداکثر مجاز استاندارد ملی آب شرب بود. سرب در کارخانه ماکارونی شماره ۲ بالاتر از حداکثر مجاز و در صنایع غذایی شماره ۱، کارخانه سوسیس و کالباس و کارخانه قند نزدیک به حداکثر مجاز بود. کادمیوم نیز در کارخانه ماکارونی شماره ۲ و کارخانه سوسیس و کالباس نزدیک به حداکثر مجاز مشاهده شد.نتیجه گیری: به منظور اطمینان از سلامت و ایمنی مواد غذایی بهتر است صنایع تولید مواد غذایی حداقل برای آب مصرف شده در پروسه تولید از آب شبکه شرب استفاده نمایند. همچنین با توجه به احتمال آلودگی شیمیایی محصول نهایی لازم است بحث کنترل کیفی آب بیشتر مورد توجه قرار گرفته و استاندارد های ویژه آب در صنایع غذایی رعایت گردد و پایین بودن حجم آب مصرفی نمی تواند دلیلی بر عدم توجه به پایش کیفیت آب باشد. همچنین در محصولات نهایی چنین صنایعی لازم است میزان فلزات سنگین مورد آنالیز قرار گیرد.

کلید واژه: صنایع غذایی، آب، کیفیت میکربی، کیفیت شیمیایی، فلزات سنگین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.