بررسی دما و رطوبت بهینه برای رشد کرم ها و انجام فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دما و رطوبت بهینه برای رشد کرم ها و انجام فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دما و رطوبت بهینه برای رشد کرم ها و انجام فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دما و رطوبت بهینه برای رشد کرم ها و انجام فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دما و رطوبت بهینه برای رشد کرم ها و انجام فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و محیط زیست

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: امروزه تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی یکی از روش های مناسب دفع پسماندهای غذایی به شمار می رود که محصول آن به عنوان کودی سودمند در کشاورزی و باغداری کاربرد دارد، از طرفی این فرآیند علاوه بر تولید کود مفید کشاورزی محصولات جانبی نیز دارد که یکی از آنها خود کرم ها می باشند که می توان از آنها در تولید غذای طیور و ماهی استفاده کرد. لذا تعیین شرایط بهینه انجام فرآیند ورمی کمپوست پسماندهای غذایی و همچنین رشد کرم ها در این پسماندها حایز اهمیت است. هدف از این مطالعه تعیین حدود دما و رطوبت بهینه رشد کرمها و پیشرفت فرآیند در تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی بود.روش بررسی: در این مطالعه از کرم های گونه Eisenia foetida استفاد شد. انجام فرآیند در محیط های کوچک به اندازه گلدان به ارتفاع ۱۵cm و قطر ۱۲cm و به مدت یک ماه صورت گرفت. سه بازه دمایی ۵-۱۵، ۱۵-۲۵ و ۲۵-۳۵ درجه سانتی گراد و سه بازه رطوبتی ۵۵-۶۵% ، ۶۵-۷۵% و %۸۵-۷۵ استفاده شد.یافته ها: برای آنالیز آماری نتایج از آزمون Multivariate استفاده شد که تحلیل نتایج نشان دهنده معنی دار بودن تاثیر دما و روطوبت بر نسبت C:N در فرآیند می باشد (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج نشان داد که دمای ۱۵-۲۵ درجه سانتی گراد برای انجام فرآیند مناسبتر می باشند. بر طبق نتایج با افزایش یا کاهش دمای محیط، مانند فصل زمستان و تابستان، نگهداری رطوبت در حد ۶۵-۷۵% در انجام بهتر فرآیند موثر است. با توجه به نتایج به دست آمده، همچنین به نظر می رسد که دمای ۱۵-۲۵ درجه و رطوبت ۶۵-۷۵% برای رشد کرم ها مناسب است.

کلید واژه: ورمی کمپوست، پسماندهای غذایی، Eisenia foetida، دمای بهینه، رطوبت بهینه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.