بررسی کارایی تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه سیکل ترکیبی خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن به روش بی هوازی – هوازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه سیکل ترکیبی خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن به روش بی هوازی – هوازی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه سیکل ترکیبی خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن به روش بی هوازی – هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه سیکل ترکیبی خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن به روش بی هوازی – هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه سیکل ترکیبی خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن به روش بی هوازی – هوازی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و محیط زیست

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: امروزه برای حذف استاندارد مواد مغذی از فاضلاب از روش های اصلاح شده لجن فعال موسوم به روش های پیشرفته حذف فسفر استفاده می شود که یکی از مناسب ترین آنها روش بی هوازی – هوازی است. هدف از این تحقیق بررسی و رفع مشکلات موجود تصفیه خانه فاضلاب بهداشتی نیروگاه خوی و بهینه سازی حذف فسفر در آن است.روش بررسی: این تحقیق در مقیاس کامل روی تصفیه خانه فاضلاب بهداشتی نیروگاه خوی انجام گرفت. این تصفیه خانه که با فرایند هوادهی گسترده طراحی و بهره برداری می شد دارای مشکلاتی بود، لذا در مرحله اول ضمن بررسی کارایی کلی آن، مشکلات و علل آنها بررسی گردید. در مرحله دوم با انجام اصلاحات بهره برداری ضمن رفع مشکلات موجود کارایی کلی تصفیه خانه بررسی گردید. در مرحله سوم سیستم موجود به فرایند بی هوازی – هوازی تبدیل گردید و سیستم جدید با تغییر متغیرهایی چون زمان تماس بی هوازی، میزان غذا به میکروارگانیسم، میزان لجن دفعی و زمان ماند سلولی مورد آزمون قرار گرفت.یافته ها: در مرحله اول مهم ترین مشکل، بالا بودن غلظت پارامترهای مهم مانند BOD، TSS و فسفر از حدود مجاز تخلیه، رشد بیش از حد جلبک در قسمت های مختلف تصفیه خانه و آبراه پذیرنده پساب تعیین گردید. دلیل بالا بودن فسفر پساب خروجی نیز آزاد شدن مجدد فسفر از لجن تشخیص داده شد. در مرحله دوم با اصلاح شرایط بهره برداری کارایی حذف فسفر از ۵۰ به ۶۲ در صد رسید. در مرحله سوم نیز در نهایت میزان حذف فسفر به ۸۲ درصد رسید و مناسب ترین زمان تماس بی هوازی ۳ الی ۴ ساعت، زمان ماند سلولی ۳ روز و نسبت غذا به میکروارگانیسم ۰.۱۲ تعیین گردید که بیشترین تاثیر را کاهش زمان ماند سلولی داشته است.نتیجه گیری: با تنظیم عوامل بهره برداری مانند زمان ماند سلولی، میزان لجن برگشتی و نحوه پردازش لجن در تصفیه خانه های فاضلاب می توان ضمن حفظ کارایی کلی آنها میزان حذف فسفر را افزایش داد که در مورد این تصفیه خانه این امر به میزان ۱۲درصد بود. در تصفیه فاضلاب، مخصوصا برای حذف فسفر فرایند بی هوازی – هوازی مناسب تراست همچنان که در این طرح تاثیر آن در افزایش میزان حذف فسفر ۲۰ درصد بود.

کلید واژه: تصفیه فاضلاب، حذف بیولوژیکی فسفر، فرایند آنوکسیک / اکسیک، تصفیه خانه فاضلاب نیروگاه خوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.